Inaktiv platsannons

SÄLJARE MED ERFARENHET AV KONSULTFÖRSÄLJNING INOM IT/TECH i Stockholm

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Arbetsuppgifter
Just nu söker vi en erfaren säljare med stort nätverk som vill vara med och bygga långsiktiga kundrelationer, förstärka vår kunds erbjudande inom IT/tech-konsulter och växa tillsammans med dem.

Som säljare, eller Client Relations som rollen kallas internt kommer du till stor del fokusera på att jobba med försäljning och affärsutveckling av IT/tech-konsulter hos nya och befintliga kunder. I din roll arbetar du fokuserat med att ta fram och bearbeta nya prospekt, samt att fånga upp tidigare kontakter i syfte att hitta nya affärsmöjligheter. Hos vår kund arbetar du med stor öppenhet, och får utrymme till att själv skapa egna strukturer och strategier för din och företagets framgång i säljarbetet. Samtidigt har du tillgång till ett stort stöd i teamets gemensamma säljkompetens, där ni kontinuerligt delar insikter, reflektioner och framgångar.

Företagspresentation
De är en snabbväxande agency som matchar världens bästa techtalanger med ledande bolag för att skapa tillväxt och utveckling. Rätt person på rätt plats. Varje gång. Du kommer att arbeta på deras kontor som ligger centralt i Stockholm City. Du kommer bli en del av ett härligt och rutinerat team bestående av 16 kollegor, varav 8 som arbetar med försäljning. På kontoret kommer du omringas av erfarna kollegor och en atmosfär som präglas av stor öppenhet och hög teamkänsla. Dessutom delar de passionen för att göra bra affärer och ha roligt på jobbet. Hos dem kommer du mötas av en positiv vibe, arbetsglädje och en tempofylld miljö.

Kvalifikationer
- Du har ca 2 års erfarenhet av framgångsrik konsultförsäljning inom IT/tech.
- Du har ett upparbetat nätverk inom branschen, som du både kan och vill nyttja i rollen.
- Du har dokumenterat goda försäljningsresultat i bagaget och kan hantera både strategisk kundutveckling och nykundsbearbetning.
- Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då dessa två språken används i ditt dagliga arbete


Personliga egenskaper
Vi söker dig som brinner för relationsskapande säljroller med stort fokus på hög aktivitet! Du älskar att utmana och utmanas - och framförallt vill vara en del av att hålla både företaget du jobbar på och deras kunder i framkant! Vi tror att du redan idag figurerar på ett etablerat IT/tech-konsultbolag. Du har hög servicekänsla och är nyfiken på att förstå deras kunders verksamhet samt drivs av att utveckla affärer och kundrelationer långsiktigt.

Vad vår kund kan erbjuda
Hos vår kund får du möjlighet att arbeta med kompetenta och drivna kollegor och konsulter. Du får arbeta med intressanta kunder och uppdrag på ett företag i stark tillväxt. För rätt person erbjuds förmånliga villkor och goda förtjänstmöjligheter. Bolaget har korta beslutsvägar och stora möjligheter att utmanas och utvecklas. Samarbete, humor & öppenhet är viktigt och för att bidra till laganda arrangeras gruppträning, festligheter och fredags-AW’s.

Lön
Fast lön + provision, enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vår kund med JobBusters. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Johanna Johnsson. Rollen är på heltid, med flexibla arbetstider. De önskar start så snart som möjligt efter överenskommelse och tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning. Du kommer att bli anställd direkt hos vår kund. Skicka gärna in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.

Publicerad den

09-07-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis