Inaktiv platsannons

Finsktalande kundtjänstmedarbetare i Stockholm

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Mister Spex är en e-handelsbutik som säljer glasögon, solglasögon och linser på nätet till den nordiska marknaden. Det är ett ungt och modernt företag med god stämning och huvudkontoret är beläget centralt i Stockholm på Sankt Eriksgatan.
Vi på Mister Spex söker nu en finsk och svensktalande kundservicemedarbetare till vårt härliga team. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kundtjänst eller service. Du sätter kunden först i alla lägen och är social och utåtriktad. Du brinner för att arbeta med kunder och göra det lilla extra för att göra skillnad. Vi söker någon som är ambitiös, pålitlig och prestigelös. Vidare så har du lätt för att samarbeta, en positiv inställning samt kan arbeta under tidspress. Du talar och skriver flytande svenska och finska samt har goda kunskaper i engelska.
Som kundtjänstmedarbetare på Mister Spex kundtjänst kommer du vara ansiktet utåt till kunder. Det kommer att vara fokus på inkommande frågor gällande beställningar, reklamationer, leveranser och priser. Du kommer använda telefon och mejl som främsta verktyg. Du kommer att arbeta i ett litet och härligt team bestående av cirka fem personer.

Publicerad den

23-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis