Inaktiv platsannons

Har du en akademisk examen och vill bli officer på I 19/AJB? i Arvidsjaur

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Du som har en akademisk examen och uppfyller nedanstående kvalifikationer kan få anställning som officer utan att först ha genomfört officersutbildning. Anställningen inleds med ca 18 månaders särskild officersutbildning (SOFU) med lön. Utbildningen anpassas efter dina förutsättningar. Du studerar i viss utsträckning tillsammans med de kadetter som läser Försvarshögskolans (FHS) Officersprogram.

Första terminen genomförs på FHS i Stockholm och därefter två terminer på annan ort beroende på inriktning. När du är klar med studierna jobbar du som officer på Arméns jägarbataljon (AJB), blivande K4.

Din grundplacering är på I 19/AJB i Arvidsjaur, men i yrket ingår tjänstgöring och utbildning på andra orter.

Kvalifikationer


• Akademisk examen om minst 180 hp från universitet eller högskola samt ett skriftligt examensarbete om minst 15 hp. Utländsk examen ska vara validerad av Universitets- och högskolerådet (UHR)
• Dina värderingar överensstämmer med Försvarsmaktens värdegrund och uppförandekod
• Genomförd militär grundutbildning med gruppbefälsutbildning
• Grundutbildning (GU) eller motsvarande alternativt anställning vid Arméns Jägarbataljon
• Godkänd vid prövningen vid Totalförsvarets rekryteringsmyndighet (TRM) samt vid AJB

Meriterande


• God insikt i vad som förväntas av dig i din kommande anställning som officer
• Chefs- och ledarerfarenhet från yrkesliv eller ideellt arbetePersonliga egenskaper
Du är en person som tar ansvar, söker och driver dina arbetsuppgifter, är dynamisk och stöttar där det behövs. Arbetet kräver både mycket god stresstålighet och samarbetsförmåga. Du har förmåga att prioritera. Du ser hela Försvarsmakten som din arbetsplats i en kommande officerskarriär. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning, inleds med 6 månaders provanställning

Rekryteringsprocessen innehåller bland annat prövning hos TRM som genomförs i Stockholm eller Malmö. Om du går vidare i rekryteringen så åtföljs det av intervjuer och säkerhetsprövning på AJB.

Du kommer inte att vara arbetstidsreglerad under utbildningen (de första 18 månaderna).

Sysselsättningsgrad: Heltid
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

För upplysningar om befattningen eller rekryteringsprocessen kontakta:
Kn Fredrik Mattsson, 070 -513 08 39
fredrik.mattsson@mil.se

Fackliga företrädare
Per Eriksson, Försvarsförbundet per.r.eriksson@mil.se
Ann-Charlotte Aittamaa SEKO-F ann-charlotte.aittamaa@mil.se
Per Davidsson OF Bothnia of-bothnia@mil.se
Samtliga nås via växeln: 08-788 75 00


Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2021-02-07 Din ansökan ska innehålla CV, intyg om akademisk examen, intyg om militär grundutbildning, övriga meriterande underlag samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för jobbet som officer.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Norrbottens regemente I 19 är ett av Sveriges största regementen med verksamhet från Kiruna i norr till Härnösand i söder. I 19 ansvarar bland annat för att rekrytera och utbilda soldater till två mekaniserade bataljoner och en jägarbataljon. I 19 har uppdraget att utveckla jägarförmågan inom armén och vinterförmågan inom Försvarsmakten. Vid regementet finns en brigadstab med uppgift att leda delar av arméns förband under kris och krig, samt staben för Militärregion Nord, som ansvarar för markterritoriell ledning i de fyra nordliga länen. Vid I 19 finns också sju hemvärnsbataljoner och flera stödfunktioner.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Arvidsjaur
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Arvidsjaur | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis