Inaktiv platsannons

Undersköterska / Vårdbiträde till sommar 2021 i Staffanstorp

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower I Staffanstorp finns många kreativa tankar och idéer om hur vi vill utveckla vår kommun i framtiden – och viljan och förmågan att förverkliga detta! Staffanstorp är en ung och expansiv kommun med ca 26 000 invånare, ett utmärkt näringslivsklimat och attraktiva boendemiljöer. Våra ca 1000 anställda arbetar för att skapa en högkvalitativ service, trygghet och livskvalitet för våra invånare. I Staffanstorps kommun tänker vi utanför ramarna och långsiktigt.

Omsorgsförvaltningen ansvarar för insatser till äldre, sjuka och funktionshindrade. En stor del av omsorgsverksamheten i kommunen utförs av privata företag enligt LOU eller LOV, och regleras av avtal. De verksamheter som drivs av kommunen finns samlade i en avdelning.

Hemteamets uppgift handlar om att ge vårdtagare en trygg hemgång från sjukhus eller korttidsenhet. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi ser alla vardagliga aktiviteter som träning. Arbetet syftar till att ge vårdtagare god livskvalitet.

Larmgruppen ansvarar för att utföra arbetsuppgifter utifrån SOL- och HSL-beslut samt besvarar och åtgärda alla trygghetslarm under dag- och kvällstid. Larmgruppen ansvarar också för att Installera trygghetslarm samt nyckelfria lås.

Nattpatrullen ansvarar för att utföra arbetsuppgifter utifrån SOL- och HSL-beslut samt besvarar och åtgärda alla trygghetslarm under nattetid.



ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska/vårdbiträde till timanställning inom Hemteam, Larmgrupp och Nattpatrull i Staffanstorps kommun.

Arbetet består av sedvanliga omvårdnadsuppgifter och omfattar dag-, kväll- natt- helgtjänstgöring , Som undersköterska/ vårdbiträde ska du tillgodose vårdtagarens individuella behov av vård och omsorg utifrån beviljat biståndsbeslut. Du kommer även att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation från legitimerad personal samt dokumentera i våra olika verksamhetssystem.

Vi arbetar med ett rehabiliterande synsätt utifrån brukarens/ patientens behov för att säkerställa deras vård och omsorg i hemmet.

Det är ett omväxlande , självständigt och stimulerande arbete som kan innebära att jobba både i team och att ta eget ansvar

Som timavlönad anställs du per tillfällen då verksamheten har behov.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
- Gått omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning.
- B-körkort.
- Erfarenhet av omvårdnadsarbete.

Som person har du en hög förmåga att leverera resultat, både vad gäller kvalitet och produktivitet. Du arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt. Du har lätt för att fokusera på kundens behov och uppnå god kundtillfredsställelse. Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både intern och externt.

Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner. Visar respekt och känslighet för kulturella och religiösa olikheter; Hanterar osäkerhet, och använder på ett positivt sätt de möjligheter den ger. Du har förmågan att anpassa dig till förändrade förhållanden. Du uppmuntrar och stödjer förändringsinitiativ. Du har lätt för att anpassa ditt beteende i förhållande till andra människors behov.



ÖVRIGT
En löpande urvalsprocess kan komma att användas och vi kan komma att anställa innan ansökningstiden löpt ut. Så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vill du veta mer om vår kommun så gå in på www.staffanstorp.se.

Du som bor och jobbar i Staffanstorps kommun, vill du bli deltidsbrandman? Ring 046-25 11 90 och prata med oss, eller hör av dig till räddningstjänstens mailadress: rtj @ staffanstorp.se.

Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Staffanstorp
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Staffanstorp | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan