Inaktiv platsannons

Superinspirerande Säljare – RÅSAFT, Stockholm

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower RÅSAFT finns idag på utvalda kaféer, hotell, konferensanläggningar samt dagligvarubutiker i Stockholm, Göteborg samt Malmö med omnejd.

Vi har vårt eget presseri strax utanför Stockholm. Här pressas dagligen färska frukter och grönsaker till RÅSAFT som vi sedan själva levererar direkt till våra kunder. Vår stora ambition är att förändra juicemarknaden i grunden, få konsumenterna att smaka och förstå skillnaderna samt fördelarna med helt obehandlad RÅSAFT! Vi söker dig - en driven inspirerande social säljare med starkt sinne för affärer och en entreprenöriell gnista. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att utveckla kunder inom dagligvaruhandel, hotell, bar och kafé.
 
Du entusiasmerar och sprider positiv energi. Du motiveras och sporras av uppsatta mål - där ditt starka resultatfokus leder till att du alltid hög presterar. Du är en naturlig relationsbyggare och skapar snabbt kontakt med alla typer av människor - både internt inom organisationen och med dina kunder. Du är den som uppfattas som sympatisk, genuin samt med full av energi och drivkraft av dina vänner.
 
Det här behöver du för att lyckas i rollen:
· Passion för hälsa och välmående
· Ett socialt geni
· Ha god förhandlingsförmåga och älska att skapa lönsamma affärer
· Flytande i svenska och engelska
 
Då vi är ett familjeföretag i tillväxt är det viktigt att du är självgående och strukturerad. Du trivs i en roll där hög aktivitet och tempo är en del av vardagen.
 
Du kommer vara en av nyckelspelarna i att fortsätta förändra juicemarknaden från grunden i en ännu snabbare takt. Dvs. sälja in RÅSAFT till nya kunder samt utveckla befintliga kunder.
 
RÅSAFT är i princip den enda juicen idag som är helt obehandlad och pressad i Sverige, vi har växt snabbt de senaste åren men det finns oerhört mycket kvar att göra!
 
Revolutionen står för dörren!
 
Du utgår från vårt säljkontor i Stockholm City.
 
Let the revolution begin!
 
RÅSAFT - Sveriges färskaste presseri!
 
100% RÅSAFT - Inget annat.
 
www.RÅSAFT.se
 

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis