Inaktiv platsannons

Extrajobb som kundtjänstmedarbetare hos NetOnNet i Borås

Om tjänsten

Är du en strukturerad, initiativtagande och flexibel person som drivs av att ha diversifierade arbetsuppgifter och att få lära dig nya saker? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som kundtjänstmedarbetare och technical service agent via Manpower något för dig! Sök annonsen idag!

Att jobba som kundtjänstmedarbetare och technical service agent

I den här rollen kommer du bli upplärd på två avdelningar hos NetOnNet - kundtjänst och teknisk support. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat teknisk felsökning av produkter med uppdateringar och hantering av service- och reklamationsärenden. Vidare kommer du ge kunder återkoppling, ge professionell service och support och ta emot inkommande samtal och mejl.

Mer specifikt kommer du att

* hjälpa kunder via mail och telefon

* ha kontakt med externa partners och kunder

* ge produktrådgivning

* ge service i världsklass.

Tjänsten är på deltid och inleds med en introduktionsvecka hos NetOnNet.

Vem söker vi?

Till denna kombinerande roll söker vi framför allt dig som är en lyhörd och engagerad person som motiveras av att ha varierande arbetsuppgifter och att få lära dig nya saker. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta med service och arbete inom kundtjänst. Det dagliga arbetet kräver att du är strukturerad och flexibel i din yrkesroll.

Vi söker dig som

* har en god kännedom eller intresse för hemelektronik

* har en gymnasieexamen

* har god PC-vana

* har känsla för god service

* är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Vi ser det som meriterande om du

* har arbetat med kundvård tidigare

* har arbetat med teknisk service

* har haft yrken med mycket kundkontakt.

Enkla, Nytänkande, Ärliga och Tillsammans är värdeord som präglar NetOnNets organisation, vi ser gärna att du delar dessa!

Ansök redan idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta uppdragsbaserat hos NetOnNet. Vid frågor är du välkommen att kontakta Sandra Spasovska via e-post: sandra.spasovska@manpower.se. Vi tar ej emot ansökningar via mejl eller andra kanaler. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Borås
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Borås | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis