Inaktiv platsannons

Handledare/matchare, Stöd och matchning i Gothenburg

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Driven och självgående handledare/matchare inom tjänsten Stöd och matchning sökes till vårt kontor i Göteborg där du tillsammans med kollegor fortsätter vårt kvalitativa, viktiga och roliga uppdrag.


Om dig
Vi söker dig med sälj- och utåtriktad personlighet som gillar att knyta nya kontakter, samarbeten och åstadkomma resultat. Du drivs av att både utveckla och utvecklas i en dynamisk företagsmiljö och snabb tillväxtorganisation med korta beslutsvägar, högt i tak och framåtanda.


Dina arbetsuppgifter
Som handledare matchar du individen ut i jobb eller studier. Arbetet innebär mycket kontakt med arbetsgivare och utbildningsanordnare. Utöver fokus på matchning jobbar du också målinriktat tillsammans med deltagaren och anpassar insatsen efter en bred målgrupp, vilken du träffar både i grupp och enskilt för att ge och förbättra jobbsökarverktyg genom kunskap, motivation och inspiration. Anordnade av praktik, studiebesök och events gör dagarna extra roliga. Framför allt bidrar du till ständig utveckling hos människor och till samhället i stort.
Vänligen ange i ansökan vilket av nedan formellt kompetenskrav du uppfyller. Ansökningar där kompetenskrav inte uppfylls har vi inte möjlighet att bearbeta.


Formella kompetenskrav:
Alternativ 1
Du har minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från yrkeshögskola. Utbildningen har genomförts inom områdena; arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.
Du har minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Du ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren.


Alternativ 2
Du har ett års eftergymnasial utbildning och du har minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom något av följande områden:
- Arbetsledning med personalansvar
- Rekrytering
- Omställningsarbete för arbetssökande
- Studie- och yrkesvägledning
- Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration)
- Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
- Arbete med social- och gruppsykologi
- Karriärvägledning
Arbetslivserfarenheten inom ovanstående områden har du erhållit de senaste 5 åren.


Om oss
Kaafi Jobbförmedling AB är ett mindre företag med bred erfarenhet av arbetsmarknadsinsatser och integration. Vi är en kvalificerad underleverantör av tjänsten Stöd och Matchning åt AB Ability Coaching som i sin tur är ett kvalitetsmedvetet företag som jobbar med utarbetade processer där kunden är i fokus. Abilitys verksamhetsområden är arbetslivsinriktad rehabilitering, social och organisatorisk arbetsmiljö, arbetsmarknadstjänster och utbildning.
Anställningen är hos Kaafi Jobbförmedling.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
#jobbjustnu

Publicerad den

18-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Gothenburg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis