Inaktiv platsannons

Spännande mediabolag söker digital säljare i Stockholm

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Insert Media är ett företag inom mediabranschen som har haft en positiv utveckling de senaste åren. Detta har resulterat i att man nu behöver stärka sin digitala affär och söker således ytterligare en säljresurs . Är du en person som har någon typ av erfarenhet inom digital försäljning, gillar att hålla ett högt tempo och vill utvecklas i en dynamisk och rolig miljö – tveka inte att höra av dig till oss.
Som säljare på Insert Media kommer du att arbeta med programmatisk försäljning och få möjligheten att kunna erbjuda kunder annonsutrymmen på Sveriges ledande plattformar som t.ex. Aftonbladet, Expressen och Dagens Nyheter med flera. Du kommer proaktivt att bearbeta starka och globala varumärken som har ett behov av att exponeras i räckviddskanaler.
Ditt fokus blir primärt att boka möten med presumtiva kunder för att sedan sälja in och få kunderna att förstå fördelarna med programmatisk annonsering. Med rätt fokus och ambition kommer du att bygga ett nätverk av relationer och på sikt bli en viktig och förtroendeingivande partner för dina kunder.
Vi ser gärna att du är resultatdriven och lösningsorienterad i ett kundförfarande. Du är även orädd, strukturerad och ansvarsfull. Stämmer dessa egenskaper in på dig så har du alla förutsättningar att bli en framgångsrik säljare på Insert Media. Du kommer att få en gedigen utbildning inom programmatisk försäljning i samband med din introduktion samt löpande coachning.


FÖRDELAR
Arbeta och utvecklas i en dynamisk miljö på ett expansivt mediabolag.
Sveriges största digitala plattformar till förfogande i portföljen.
Fast lön i kombination med ett attraktivt provisionssystem.DINA KVALIFIKATIONER
Gärna någon typ av erfarenhet inom digital mediaförsäljning.
Målinriktad och gillar att jobba i miljöer med högt tempo.ANSÖKAN
Urval och intervjuer sker löpande.


KONTAKT
Klicka på ANSÖK eller maila oss din ansökan till jobb@qonsulta.se så tar vi kontakt med dig!
Qonsulta Sweden AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag med säte i Stockholm. Vi hjälper företag i alla branscher med att hitta kompetent och validerad personal inom försäljning och kundtjänst. Besök oss gärna på www.qonsulta.se

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis