Inaktiv platsannons

Sommarjobb Medicinsk sekreterare/kanslist i Västervik

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vi erbjuder
Flera kliniker på Sveriges bästa sjukhus är i behov av medicinska sekreterare sommaren 2021.

Ta chansen att jobba hos oss och få värdefull erfarenhet!
Vi är ett litet och nära sjukhus med många specialiteter och karriärvägar. I sommar behöver vi förstärkning på många av våra kliniker. Tillsammans skapar vi en god stämning, vi har ett nära samarbete mellan läkare, medicinska sekreterare, sjuksköterskor och undersköterskor.
Vi erbjuder dig ett omväxlande semestervikariat som medicinsk sekreterare/kanslist. I dina arbetsuppgifter ingår journalskrivning, på vissa kliniker ingår att bemanna receptionen. Dessutom hjälper du till med bokningar, kallelser, tolkbeställningar med mera. Vi använder datasystemet Cosmic.

Vi söker
Vi söker dig som läser till eller är utbildad medicinsk sekreterare, med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Du har ett ödmjukt och positivt förhållningssätt samt förmågan att hantera ett periodvis högt arbetstempo. Vi värdesätter att du kan lägga upp ditt arbete på ett strukturerat sätt som du utför med yttersta noggrannhet. Du har inga problem att arbeta självständigt men ser samarbete som en självklarhet och har god förmåga att arbeta tillsammans med övriga kollegor. Som person är du engagerad och serviceinriktad och bidrar i arbetsgruppen med din positiva anda. Du har dessutom en god IT-vana. 

Urval sker löpande så se till att skicka in din ansökan redan idag!
Vänligen bifoga betyg/intyg som styrker din formella utbildning när du ansöker.



Vår arbetsplats
Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.

Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.



Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Västervik
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Västervik | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan