Inaktiv platsannons

Sommarjobb chefer till vård- och omsorgsavdelningen i Skellefteå

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta i en organisation där helhetsperspektiv, trygghet och hälsa är nyckelord. Du har en viktig roll i en organisation där vi arbetar på invånarnas uppdrag. Det är en speciell utmaning som kräver både långsiktighet och förmågan att göra skillnad här och nu.

Som chef inom vård- och omsorgsavdelningen ansvarar du för insatser vid boende eller i hemtjänst utifrån fastställda mål, riktlinjer och tilldelad budgetram. Du är underställd verksamhetschef och har det övergripande ansvaret för 20-35 medarbetare samt verksamhets- och budgetansvar.

Som chef i vår verksamhet bidrar du till en kultur där vi arbetar med den äldre i fokus och stödjer denne för att leva livet bäst möjligt. Du driver arbetet framåt och bidrar till verksamhetens utveckling i samarbete med närliggande hemtjänstområden och vård- och omsorgsboenden.

KVALIFIKATIONER
Lämplig examen på universitets- eller högskolenivå. Du har ett genuint intresse inom ditt område och har förmåga att reflektera och analysera. Du är fokuserad, modig och får saker att hända.

Du har ett tillitsbaserat ledarskap och har förmågan att stimulera, engagera och motivera medarbetare till förnyelse och utveckling. Detta uppnår du genom att vara ett gott föredöme, ge stöd och hantera konflikter samt att uppmuntra till delaktighet. Det är naturligt för dig att jobba med ett coachande ledarskap samt en tro på individens egna förmågor. Kunskap om verksamhetsområdet är meriterande.

Till vissa vikariat är det nödvändigt med körkort och tillgång till bil.

ÖVRIGT
--

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Skellefteå
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Skellefteå | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis