Inaktiv platsannons

Säljare Dokumera i Stockholm

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Hos DokuMera finner du Sveriges största samling av nedladdningsbara mallar för företagandets många behov. Mallarna är framtagna i samarbete med experter inom olika områden och uppdateras kontinuerligt för att ständigt vara aktuella.

De enklare mallarna går att använda rakt av eller också gör kunden ändringar efter sitt eget behov. De mer avancerade mallarna är däremot tänkta att användas som underlag tillsammans med exempelvis en jurist. Med DokuMeras expertframtagna mallar minimerar kunderna tiden som de lägger ner på tidsödande arbete och frigör värdefull tid, vilket gör att de kan fokusera på sitt företags kärnverksamhet.

Under en tioårsperiod har DokuMera utvecklat Sveriges största databas av digitala, exempelbaserade dokumentmallar, riktade mot företag och organisationer. 

Säljare DokuMera

Om tjänsten

Du är den viktiga kontaktpersonen som ser till att anförskaffa och äga kontakten med nya kunder för tjänster hos DokuMera och ger exceptionell kundvård tillsammans med att förstå kundens behov. Målgruppen består till största delen av företag med upp till 50 anställda, ifrån alla branscher och hela Sverige. Du prospekterar, initierar och håller sedan dialogen med kunden till avslut angående vår Internet-baserade dokumentmallslösning- en produkt alla typer av företag har behov av i större eller mindre utsträckning. Företag tecknar årsabonnemang på Företagspaketet och får därmed obegränsad tillgång till tusentals mallar, alla framtagna – och kontinuerligt uppdaterade – av sakkunniga experter. Att etablera dessa kundkontakter - är din huvudsakliga uppgift.

Denna tjänst kräver att du är noggrann och strukturerad och älskar att bygga förtroende och värdeskapande relationer samt hålla aktiviteten uppe på en ständigt hög nivå.

Uppdrag och arbetsuppgifter

Ditt övergripande uppdrag är att kontakta nya kunder att se hur deras företag kan bli mer lönsamt med hjälp av vår tjänst och få till en lyckad affär med kunden. I praktiken innebär det att du per telefon kontaktar potentiella kundföretag och utvecklar en relation och ett samarbete. I samtalen hjälper du företagen att se sina behov och hur deras verksamhet kan utvecklas, effektiviseras och underlättas med vårt Företagspaket.

Du arbetar på vårt kontor på Östermalm. 

Din Profil

Det är viktigt att du ser säljare som ditt framtidsyrke och att du har ambition att bli en uppskattad och förtroendeingivande kontaktperson för våra nya kunder.

Som säljare hos oss är det dessutom förstås viktigt att du tycker om att löpande ta kontakt med nya människor. 

Du har god förståelse för kundens affärer och äger en god pedagogisk förmåga i att förklara vinsterna med våra dokumentlösningar. 

En annan viktig faktor till vår gemensamma framgång är att du alltid strävar efter att uppnå mål och resultat. Du kommer framförallt att ha kontakt med Vd:ar. Därför sätter vi ett högt värde på att du har ett vårdat språk i både tal och skrift.

För att bli framgångsrik krävs att du

Har minst 2 års eftergymnasial utbildning och/eller minst 3 års arbetslivserfarenhet

Tycker om att hålla ett högt tempo hela arbetsdagen

Tycker om att ta ansvar och att arbeta självständigt

Har en passion för sälj

Hos DokuMera får du

En gedigen säljutbildning och kontinuerlig kompetensutveckling

Introduktionsprogram med en blandning av produktkunskap och säljkunskap

Personlig coachning 1 gång i vecka

En hel dag per månad vidareutbildning inom säljområdet

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis