Inaktiv platsannons

Vaktmästare sommarjobb i Oskarshamn

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vi erbjuder
Vi erbjuder ett omväxlande och roligt sommarjobb som vaktmästare vid transportcentralen på sjukhuset.

Våra vaktmästare är ansvariga för alla interna transporter, från godsmottagning till leverans av varor, tvätt, avfall, prover, mm.

Vi söker
Vi söker dig som är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. I arbetet som vaktmästare på sjukhuset möter du mycket människor i olika sammanhang, därav är det av stor vikt att du har ett gott bemötande gentemot såväl kollegor som patienter och övrig personal inom regionen. Du ska ha en treårig gymnasieutbildning, alternativt annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har truckutbildning.

Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan så snart du kan.
Vikariat är företrädesvis under semesterveckorna, även timvikariat under våren kan bli aktuellt. Om du blir aktuell för en intervju så kommer du bli kontaktad av ansvarig chef.
Rekryteringsprocessen brukar vanligtvis pågå till mitten av maj månad.

Vår arbetsplats
Inom basenheten Logistik ansvarar vi för hela Region Kalmar läns materialförsörjning, vilket innefattar bland annat avrop, leveransbevakning, förrådshantering, interna transporter samt upplockning av sjukvårdsartiklar, textilier och hjälpmedel. Vi hanterar läkemedel som kan vara med och rädda liv, samt sjukvårdsartiklar, textilier och hjälpmedel som kan höja livskvalitén och sjukhusvistelsen för våra invånare.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.

Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Oskarshamn
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Oskarshamn | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan