Inaktiv platsannons

Säljare inom digital marknadsföring i Eskilstuna

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Om WeSupero AB
WeSupero AB med varumärket WeStudents har målet inställt på att bli den ledande kommunikations- och marknadsföringskanalen för företag som vill nå landets högskole- och universitetsstuderande. Vi är på en spännande tillväxtresa med nya digitala tjänster och geografisk expansion. WeSupero erbjuder ett omväxlande arbete i energifylld miljö med passionerade och målinriktade kollegor. Vi är etablerade med våra produkter och tjänster på 20 orter. Just nu sker tillväxt på nya orter där alla medarbetare gemensamt samverkar i tillväxten.


Vi som arbetar på kontoret delar alla uppfattningen att vi alltid ställer upp för varandra och har en stark teamkänsla. Vi arbetar med stor frihet och engagemang inom tydliga ramar som alla kan påverka. Vi är kreativa, lösningsorienterade och proaktiva. Vi har kul ihop, uppmuntrar varandra och skrattar tillsammans. Våra ledord är engagemang, framåtanda, personligt bemötande och gemenskap.


Arbetsuppgifter
Det som skiljer dig från de andra säljarna på WeStudents, är att du kommer ha ett övergripande ansvar för att ha kontakt med många nya och befintliga kunder. Din uppgift blir att se till att våra kanaler kontinuerligt fylls med spännande och exklusivt innehåll för studenterna.


Du kommer vara med i hela processen, från första kontakt till att kunden får sitt material. En viktig del av rollen är att våra kunder känner ett förtroende och alltid kan vända sig till dig med frågor och funderingar. Det är en unik roll på WeStudents och därför har du ett övergripande ansvar att allt fungerar.


Du kommer att ha nära kontakt med de andra säljarna och vår marknadsavdelning för att kunna erbjuda den bästa servicen till kunderna. Därför kommer du fungera som länken mellan säljarna och marknadsavdelningen.
Här får du chansen att axla en spännande nyckelroll hos WeStudents!


Om dig
Vi söker en säljande och driven person som vill bli en del av ett ungt och ständigt växande bolag. Som person är du ambitiös, driven och självgående. Du tar eget ansvar i att utveckla ditt område och dina resultat. Du är en kreativ problemlösare och arbetar strukturerat.
För att passa i rollen krävs det också att du gillar att ta kontakt med nya människor.


Eftersom det är en större ansvarsroll kommer det stundvis att vara många bollar i luften, därför är det viktigt att du kan hålla ett högt tempo och anpassa dina arbetsuppgifter efter behov.


Vi tror att du har erfarenhet av att ha arbetat som säljare och vet vad som krävs för att skapa bra kundrelationer och öka försäljningen. Du är en peppande person som ser lösningar framför problem och är den första på plats för att hjälpa till. Du har också ett öga för detaljer som kan leda till att WeStudents utvecklas. Du strävar efter att göra det bästa för kunderna och tar dig gärna an olika typer av utmaningar.


Krav
Erfarenhet av att ha arbetat med försäljning eller marknadsföring
Ansvarsfull
Kreativ och nyfiken
Uthållig
Strukturerad
Du är en doer!
Handlingskraftig och driven
Utåtriktad och social
ProblemlösareMeriterande
Utbildning inom försäljning/marknad/kommunikation
Lång arbetslivserfarenhet inom sälj eller marknadsföring
Flerspråkig
Haft tidigare ansvarsroller med goda resultat
Vana av program som Pipedrive och FortnoxAnsök
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och vill bli en viktig del i ett växande bolag?
Intervjuer sker löpande under rekryteringsperioden.
Skicka in CV och personligt brev till career@westudents.se redan idag!
Märk ditt mail med Account manager.

Publicerad den

18-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Eskilstuna
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Eskilstuna | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis