Inaktiv platsannons

Säljare/Glädjespridare - Möjlighet till över 30.000kr/mån i Eskilstuna

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Är du den som älskar att stå i centrum och brinner för att vinna? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss på Innovative Sales!

Arbetsuppgifter I rollen som säljare ansvarar du för att genomföra kundmöten där du förmedlar TV-utbud, bredband och mobilabonnemang till främst nya kunder från Telenor.

Försäljningen sker via personliga möten med kunden vilket innebär att du får fördelen med att träffa och bemöta nya människor dagligen.

Omfattning: Heltidstjänst

Försäljningen sker mot nya och befintliga kunder.

Vi söker dig som:

- Älskar att prata och knyta nya kontakter
- Motiveras av personlig utveckling
- Är resultatorienterad
- Kan arbeta självständigt likväl som i grupp


Vad erbjuder vi?

- Utvecklingsmöjligheter inom företaget (vi följer en tydlig karriärtrappa)
- Säljutbildning (teoretisk och praktiskt)
- Tävlingar där du kan vinna presentkort, apple-produkter och utlandsresor!
- Garantibonus + provision
- Lönemodell utan tak


Arbetstider: Måndag - Fredag, 12.00 - 21.00 (Morgontrött? Ingen fara!)

Rutiner: Du kommer utgå med ditt team från Eskilstuna men arbeta i Stockholmsområdet eller i andra städer runtom i Sverige. Vi står för samtliga resekostnader, boende och planeringen.

Vi utbildar dig! Vi är ett bolag som anser att en god grund lägger spår för en fantastisk utvecklingskurva och karriär. Vi startar därav samtliga anställningar med en teoretisk samt praktisk utbildning inom produktkunskap och säljteknik. Du arbetar även tätt inpå erfarna säljare och coacher som alltid har fokus på att du och ditt team ska utvecklas och nå nya mål.

Vi följer sedan upp dig två veckor inpå att anställningen har startat för att säkerställa att du känner att du får dem redskapen du behövt för att lyckas.

INNOVATIVE SALES grundades för att kunna erbjuda något nytt på marknaden - framtidens försäljningsbolag.

Detta är ett företag som är grundat av säljare, för säljare vilket innebär att samtliga som varit med och startat bolaget har en bakgrund inom försäljningsbranschen. Denna kunskapsbas används dagligen för att forma framtidens säljare.

Bolaget är specialiserade inom tre huvudområden: Fältförsäljning, telefonförsäljning och eventförsäljning där fokus ligger på att hjälpa uppdragsgivare inom olika branscher. Idag har Innovative sales aktiva samarbeten med några av Sveriges största varumärken, såsom Viasat och Telenor.

Vill du starta igång din karriär omgående? Tveka inte på att skicka in en ansökan redan idag så bokar vi in en intervju.

https://www.innovativesales.se/

https://www.instagram.com/innovativesales/?hl=sv

Publicerad den

18-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Eskilstuna
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Eskilstuna | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis