Inaktiv platsannons

Säljare till First i Stockholm

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower First är ett rekryterings- och bemanningsföretag som levererar tjänster inom HR, ekonomi, lön, inköp/logistik och administration. Med laganda, utveckling, ansvar och engagemang som ledord vill vi alltid vara den självklara samarbetspartnern för både medarbetare och kunder. First är ett företag med stabil tillväxt och ett starkt varumärke med ständigt kundfokus.

Kickstarta din karriär och den mest spännande fasen i ditt liv!

Vill du jobba på ett framgångsrikt och expansivt företag som bytt söndagsångest mot måndagslycka?

Är du en relationsbyggare med ett par års erfarenhet inom försäljning och behärskar konsten att lyssna? Då har du rätt förutsättningar att bli en skicklig säljare hos oss!

First är ett modernt rekryteringsföretag, bemanningsföretag och en lönebyrå med fokus på kvalitet och hållbara relationer. Läs vidare om oss här: Rekrytering och bemanning i Stockholm | First (firstreserve.se)

Vad vi erbjuder

En spännande resa i en affärsmässig organisation med frihet under ansvar och stort inflytande i ditt egna arbete.

Tjänsten inleds med 6 månaders provanställning, fast lön och provision enligt överenskommelse. Du rapporterar till försäljningschef.

Din roll

Som säljare på First kommer du genom hög närvaro arbeta med både nya och befintliga kunder inom bemanning, rekrytering och löneoutsourcing. Du har i rollen eget resultatansvar med budgetmål som du själv är med och påverkar. Du skapar affärer utifrån mål och strategier som är uppsatta i samarbete med vår försäljnings- och marknadsfunktion.

Med glöd i blicken och en outtröttlig vilja att lyckas, bidrar du med positivt driv och framåtanda som smittar. Du duckar sällan för en utmaning och triggas av att arbeta mot utmanande mål.

Vem vi söker

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av försäljningsarbete inom bemanning -och rekryteringsbranschen och som tycker att försäljning är roligt på riktigt! Din framåtanda återspeglar sig både i arbetet och hos dig som person. Din inställning, personlighet och som kommer vara avgörande för din framgång.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska och du hanterar administration och CRM-system som en självklarhet.

Som person är du nyfiken, förtroendeingivande, innovativ och har intresse av kreativa sätt för ditt arbete. Att agera i en föränderlig miljö där arbetssätt utvärderas, omvärderas och utvecklas är något du trivs med.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis