Inaktiv platsannons

Sommarjobb och vikariat inom vård och omsorg i Umeå

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vi söker dig som vill jobba som vikarie sommaren 2021, heltid eller deltid.

Vi söker även dig som vill ha ett extrajobb under våren (timanställning) eller ett längre vikariat med schemalagd arbetstid. För sökande som börjar under våren ser vi gärna att du även kan arbeta under verksamhetens semesterperioder, de flesta har semesterveckorna förlagd under perioden 28/6–22/8

Vi erbjuder dig ett intressant och lärorikt vikariat. Du kan välja om du vill jobba inom äldreomsorg, funktionshinderomsorg eller med ensamkommande barn. Du kan också välja i vilken del av kommunen du vill jobba. Vi har vikariat i Hörnefors, Tavelsjö, Sävar, Holmsund-Obbola och Umeå. Arbetstiden varierar mellan olika uppdrag och verksamheter, alltifrån dag, kväll, helg, journatt och vaken natt behövs. Vi söker också vikarier som enbart vill arbeta natt.

Du som söker
Vi värdesätter att du har en bra samarbetsförmåga och är positiv i mötet med de personer som behöver stöd och hjälp. Du är flexibel, ansvarstagande och har integritet och tålamod. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du har läst vård- och omvårdnadsprogrammet eller annan vårdutbildning, exempelvis vårdbiträde. Alternativt annan pågående eller avklarad utbildning som innebär arbete med människor. Till exempel socionom, arbetsterapeut, fysioterapeut, psykolog, sjuksköterska, läkare eller polis.

Du ska ha fyllt 18 år och det är positivt om du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Har du kunskap eller erfarenhet inom teckenspråk, autism och finska är det också meriterande, ange då detta i din ansökan.

För arbetet krävs det att du har tillräckliga kunskaper i svenska språket i både tal och skrift för att kunna kommunicera med brukare, utföra vårddokumentation samt få medicindelegering.

Vad vill du jobba med?
Inom vård och omsorg kan du jobba inom två olika verksamhetsområden, äldreomsorg eller stöd och omsorg. För att läsa mer om vilka vad jobben inom respektive verksamhet innebär kan du läsa mer https://www.umea.se/jobbochforetagande/jobbochpraktik/kommunensomarbetsgivare/jobbamedvardochomsorg/sommarjobbvardochomsorg.4.75060b33175f2f3ac3a34e8.html. 

Bonus för dig som jobbar hela sommaren
Umeå kommun erbjuder bonus till undersköterskor, utbildade vårdbiträden, boendehandledare och personligaassistenter samt till dig som jobbar i ett ytterområde eller vaken natt.

För att veta om du kan vara berättigad att få bonus i sommar kan du läsa mer https://www.umea.se/jobbochforetagande/jobbochpraktik/kommunensomarbetsgivare/jobbamedvardochomsorg/sommarjobbvardochomsorg/bonussommar2021vardochomsorg.4.75060b33175f2f3ac3a34f5.html

Bostadserbjudande
Det kommer att finnas möjlighet för dig som är skriven i annan kommun att hyra ett begränsat antal möblerade lägenheter. Mer info om detta kommer publiceras här och på https://umea.se/jobb i slutet på januari 

Lånebil/milersättning
Äldreomsorgen: Möjlighet till att låna bil alternativt få milersättning vid nyttjande av egen bil finns för dig som väljer att arbeta inom äldreomsorgen i Hörnefors och Sävar.

Stöd och omsorg: Möjlighet till milersättning vid nyttjande av egen bil finns för dig som jobbar inom Personlig assistans i Hörnefors. För dig som jobbar inom Personlig assistans i Sävar finns möjlighet att låna bil alternativt få milersättning vid nyttjande av egen bil.

Vi tar emot ansökningar via registrering i vårt rekryteringssystem, ej via e-mail eller brev. Klicka på "sök jobbet" för att göra en ansökan.

Tänk på att fylla i svar på alla frågor innan du skickar in din ansökan så att vi har alla uppgifter för att behandla den. Kom ihåg att ange referenspersoner. Vi ser helst att du anger chef/ledare från dina 2 senaste arbetsplatser i din ansökan. Går du vidare till intervju kommer vi be dig skicka in betyg och tjänstgöringsintyg som styrker det du anger i ansökan då det ligger till grund för lönesättningen.

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Umeå
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Umeå | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis