Inaktiv platsannons

Säljare Bud, Göteborg i Gothenburg

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Budverksamheten, Region Väst, inom PostNord Sverige AB söker en driven säljare med målet att bygga långsiktiga relationer med våra kunder, skapa tillväxt och lönsam försäljning.

Tjänsten är placerad i Göteborg och avser en tillsvidareanställning på heltid.

Bli en del av vårt team
Vi söker dig som brinner för att bygga och vårda relationer med såväl kunder som kollegor. Du har förmågan att arbeta strukturerat och klarar av att självständigt planera din arbetsvecka utifrån uppsatta ramar. Du är en ansvarstagande relationsbyggare som arbetar för kundens bästa. Ditt ansvar är att vara affärsansvarig för budkunder inom Region Väst, men också med en tydlig ambition att utöka din kundbas, d v s hitta nya kunder. Ditt mål är att öka intäkterna samt skapa lönsam försäljning för både våra kunder och Budverksamheten. Under våren relanserar Budverksamheten varumärket PEX, PostNord Express, vilket skapar nya förutsättningar för försäljning och utveckling.

Du har vad som krävs
Du knyter lätt kontakter och påverkar människor du möter. Din vilja att vinna är stor nog för att göra skillnad. Du har ett eget driv som ibland är större än andras förväntningar på din prestation. Vi söker dig som har 3 - 5 års erfarenhet av försäljning. Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi/logistik/marknadsföring samt utbildning i säljteknik. Du har god förmåga att framträda inför grupp. Du är bra på att samarbeta och bygga relationer både med kund och internt. Vi ser gärna att du är van vid att förhandla med beslutsfattare. Du behöver vara serviceinriktad, kundorienterad samtidigt som du är resultatfokuserad. Du hanterar engelska och svenska bra i både tal och skrift och du har goda kunskaper i Officepaket samt vana att rapportera i CRM system. Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.Ansök

Vill du veta mer om jobbet kontakta Försäljningschef Åsa Szerszenski, tfn 010-436 1596. Tillträde snarast/enligt överenskommelse. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande så ansök redan idag!

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/sv/karriar/kontakta-oss/facklig-kontakt/

Vi ser fram emot att höra från dig.

Publicerad den

18-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Gothenburg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis