Inaktiv platsannons

Norsktalande Säljare i Stockholm

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Norsktalande Säljare

Startup i tillväxt söker säljorienterad Account manager för Norge Learnesy AB är ett ungt edtech-bolag i stark tillväxt som hjälper näringsliv, skolor och akademiska institutioner med e-learning. Learnesy har en nytänkande produkt inom en växande marknad, och vi söker nu en tävlings- och resultatorienterad Account manager som vill vara med att etablera en framgångsrik försäljningsavdelning på den norska marknaden. Placering är i centrala Stockholm där vi sitter tillsammans med flera andra Startups. Bland Learnesys kunder i Norge finns såväl universitet som börsnoterade företag. Med våra referenskunder och omtyckta produkt finns förutsättningar för att ditt jobb kommer bli framgångsrikt.

Learnesy värderar säljfunktionen i företaget högt, och du kommer därför bli en nyckelperson i vår växande organisation.

Vi söker dig som:Kan kommunicera obehindrat på norska i tal och skriftVet att du vill jobba med sälj  Drivs av att skapa resultat genom att söka upp och hjälpa nya kunderSer kundservice och kundkontakt som en naturlig och viktig del av säljjobbetPå ett självständigt sätt kan planera och disponera din tid för optimerad försäljningÄlskar att vinna och jaga dina mål  Har en stark tro på Learnesys produkt ArbetsuppgifterFölja upp inkommande kundförfrågningarIdentifiering och uppsökning av nya kunderOnboarding och implementering av kunderUppföljning, merförsäljning och kundvård av existerande kundbas

Möten med kunder vilket kan innebära resor  Vara med och ta fram en effektiv säljprocess Vi jobbar i en informell och entreprenöriell miljö, och det kan tidvis krävas att du kavlar upp ärmarna och gör det som krävs för att vi tillsammans skall lyckas. Hos oss kommer du att få ansvar från dag ett. Från dig behöver vi ha rätt inställning till ett utmanande och utvecklande jobb. Med en stark prestation från din sida kan vi utlova ett mycket spännande och belönande jobb!

Publicerad den

23-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis