Inaktiv platsannons

Säljare i Falun

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag strävar vi efter att tillsammans med våra butiker leverera ett bättre resultat än föregående dag. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats.




Är du den vi söker? Då kan vi erbjuda dig ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete i högt tempo.

Du blir en del i ett engagerat team. Du kommer tillsammans med dina kollegor jobba för att på bästa sätt driva ett lönsamt och serviceinriktat arbete mot butikens uppsatta mål.

Arbetsuppgifter
Den främsta uppgiften som säljare på Mio är att ge våra kunder marknadens bästa bemötande samt att vara en säljare av toppklass. Du hjälper kunden att hitta rätt produkt för att skapa ett hem att trivas i och vara stolt över. Förutom det personliga mötet i butik ger du våra kunder service på telefon och via mail. Som säljare arbetar du även med att fylla på varor och säkerställa att butiken är i ordning och följer koncept och kampanjer.



Kvalifikationer
Viktigt för oss är att du har en stor grad av kundorientering och servicekänsla och att du alltid jobbar med ambitionen att kunderna ska återkomma till butiken. Du är affärsmässig i ditt sätt att tänka och bra på att bygga långsiktiga relationer. Du är tävlingsinriktad och tycker om att jobba mot uppsatta mål. Utöver det ser vi att du är:

En god förebild för övriga medarbetare och bidrar till god stämning en lagspelare som stöttar dina kollegor och är beredd att hoppa in där det behövs, stresstålig och klarar av att jobba på i ett högt tempo.

Tidigare erfarenheter inom sälj är ett krav och älskar att ge hög service!

Vi ser även att du kan bistå lagret med hjälp vid behov av leveranser och godsmottagning.

Det är en förutsättning att du kan jobba på helger och kvällar.

 





 
Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i snart 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur. Vi brinner för att förgylla kundernas liv hemma med riktiga möbler och prisvärd kvalitet. Vi vill vara det spännande alternativet som inspirerar kunderna att förnya sina hem som de ska vara stolta över och trivas i.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Falun
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Falun | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan