Inaktiv platsannons

Klima-Therm AB söker via LENZO en Teknisk Säljare till Norra Sverige i Umeå

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Klima-Therm AB söker via LENZO en Teknisk Säljare till Norra Sverige
Är du en driven säljare som gillar att bygga långsiktiga relationer och gillar att arbeta självständigt mot uppsatta mål? Då söker vi dig! Läs genom annonsen och tveka inte att söka!


Arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för försäljningen av Klima-Therm AB produkter i Västernorrland, Jämtland, Västerbotten och Norrbotten. Detta sker genom bearbetning av nya och befintliga kunder i regionen.
Kunderna är i huvudsak ÅF och VVS-konsulter. Det är ett fritt och självständigt arbete där du i snitt är ute hos kunder i regionen 4 dagar/vecka och på ditt hemmakontor 1 dag/vecka. Då kunderna i huvudsak finns utefter kusten bör du bo/utgå ifrån Västernorrland eller Västerbotten.


Kunskaper
Det är viktigt att du kan branschen och att du har kylteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet inom kommersiell kyla. Du behöver även ha erfarenhet av teknisk försäljning. Du talar och skriver svenska flytande och har mycket goda kunskaper i engelska samt mycket goda kunskaper i Office-paketet speciellt Excel.


Personliga egenskaper
De viktigaste personliga egenskaperna för tjänsten är att du trivs med att arbeta självständigt, är initiativrik, tycker om att arbeta mot uppsatta mål, har ett starkt driv och gillar att göra affärer. Det är också viktigt att vara lyhörd, social och även ha en naturlig förmåga att skapa relationer då försäljningen för det mesta bygger på långsiktiga kundrelationer.


Publicerad den

18-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Umeå
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Umeå | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis