Inaktiv platsannons

Handledare / Jobbcoach till kontor i Gothenburg

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vi söker nu dig som vill vara med och arbeta med jobbcoachning som handledare inom ramen för stöd och matchning, på kontor i Göteborg.
Läs mer om företaget på www.instep.se
Du kommer att arbeta med arbetssökande och stötta dessa, med individuellt och anpassat stöd i jobb och studiesökandet. I dina arbetsuppgifter tillkommer även administration och hela tiden skapa kontakt med nya och befintliga arbetsgivare. Du kommer att arbeta både individuellt med deltagarna men också i grupp genom tex seminarier och företagsbesök.
Du ska tro på varje individs möjlighet och lyfta de egenskaper varje människa har, vi söker dig som tror på att alla människor har har en potential.
Vi söker dig som är en driven person, ansvarsfull och målinriktad. Vi vill att du förstår dig på varje individs olika behov och hittar de bästa vägarna för att varje människa ska bli en del av det samhälle vi lever i.
Krav:
Minst 120 högskolepoäng, eller motsvarande från Yrkeshögskola inom Beteendevetenskap, Organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledare, företagsekonomi, arbetsterapeut eller socionomutbildning. Samt minst 2 års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid de senaste 5 åren.
Alternativt
Utbildning: Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.
Arbetslivserfarenhet: Minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter:
– Arbetsledning med personalansvar
– Rekrytering
– Omställningsarbete för arbetssökande
– Studie- och yrkesvägledning
– Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration)
– Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
– Arbete med social- och gruppsykologi
– Karriärvägledning
Du ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren räknat från den dag du tillträdde anställningen som handledare i den upphandlade tjänsten. Även deltid kan godkännas om arbetstiden sammanräknat under de senaste fem åren motsvarar heltid under tre år.

Meriterande att du som söker talar flera språk, ange gärna vilka i din ansökan.

Övrigt
Tjänsten är provanställning med halvtid till en början med goda chanser att den utökas till heltid inom kort.

Välkommen med din ansökan via mail nedan tillsammans med CV och personligt brev.

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut därför ber vi dig skicka in din ansökan redan idag!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Gothenburg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Omvårdnad | Sommarjobb | Annan