Inaktiv platsannons

Senior säljare inom energieffektivsering i Stockholm

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower När Imek grundades 1987 gjordes ritningar för hand och beräkningar med penna och papper. Idag har vi tagit med oss den erfarenheten in i den digitala eran och jobbar med avancerade simuleringsprogram och klassisk ingenjörskunskap för att ge våra kunder de bästa lösningarna och största besparingarna. Under åren har vi projekterat över 30 000 bostäder och 15 miljoner kvadratmeter kommersiell yta och sparat miljontals kilowattimmar energi.


För drygt ett och ett halvt år sedan startade vi ett nytt verksamhetsområde som vi kallar för Imek Energi. Inom Imek Energi analyserar vi hur vi på bästa sätt kan sänka uppvärmningskostnaderna för våra potentiella kunder varpå vi säljer exempelvis bergvärme, solceller och frånluftsåtervinning.


Vi söker nu efter ytterligare en person som kan åka ut på möten med kommersiella fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Du kommer då att vara vårat ansikte ut mot kund samtidigt som du kommer att ha full backning av såväl mötesbokare, kalkylatorer som projektledare för att ro affärerna i hamn.


Vårt mantra är att man ska ha roligt på jobbet. Därför är trivsel och personlig utveckling för våra medarbetare något som prioriteras högt hos oss. Kontoret ligger på Regeringsgatan i Stockholm och våra kunder finns i Stockholms närområde.


Vem är du?


Det viktigaste är att du är duktig på att ta människor och är en nyfiken person som gillar att lära dig nya saker. Vi ser det självklart meriterande om du är VVS ingenjör eller ingenjör inom energiteknik men det är inget krav. Om du har arbetat med värmepumpar eller VVS installationer är det också ett plus.


Låter det som något för dig? Skicka i så fall in ditt cv till
oscar.leffler@imekprojektledning.se så tar vi kontakt med dig.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis