Inaktiv platsannons

Säljare/projektledare i Kramfors

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Om jobbet
Grönborgs Bygg är ett av landets mest välmående och snabbast växande företag. Sedan starten 2016 har vi ökat vår omsättning med över 1000%. Vi monterar mestadels fönster, men även tak och fasad till fasta priser, med stor erfarenhet inom området. Nu söker vi dig som vill vara med resten av vår resa.
Vi arbetar med marknadsledande produkter och skickliga hantverkare och har en marknadsledande kundnöjdhet. Nu söker vi säljare som kan förstå kundens behov och har förmågan att sälja in våra lösningar.
Vi hjälper kunden till en lyckad lösning, med väl fungerande produkter, ett förstklassigt montage och en smidig finansiering, till ett överkomligt pris.

Dina arbetsuppgifter
Som säljande projektledare är du vår ambassadör, vårt ansikte utåt. Du säljer våra tjänster och håller kontakt med kunderna med ett starkt stöd från våra system, våra duktiga hantverkare och framförallt vårt helhjärtade engagemang. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet från branschen, vi utbildar och stöttar dig i ditt arbete.
Vi ger dig en relevant produkt och säljutbildning som ger dig den grund du behöver!
Om dig
Du är en vinnare som trivs med att jobba efter uppsatta mål och som strävar efter ständig utveckling och förbättring. Du axlar ansvaret som kommer med ett fritt arbete och kommer väl överens med dina kollegor.
Möjligen jobbar du redan med direktförsäljning och vill ta nästa steg och fortsätta din utveckling tillsammans med ett trevligt och kompetent team. Eller så är du oerfaren men intresserad av ett utvecklande arbete med mycket kundkontakt.


Med vänliga hälsningar
Peter Johansson
Grönborgs Bygg
Björneborgsgatan 41
854 60 Sundsvall
Mobile: 070-786 24 80
peter.johansson@gronborgsbygg.se
www.gronborgsbygg.se

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Kramfors
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Kramfors | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis