Inaktiv platsannons

Van Ameyde söker skadehanterare & kundtjänstmedarbetare i Ronneby

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Är du sugen på att jobba extra? Är du nyfiken på skadereglering, att möta kundbehov, jobba digitalt & få inblick i ett internationellt företag? Trivs du med att jobba i grupp och sporras du av ett högt tempo? Vi söker dig som är intresserad av att jobba extra under pågående studier eller parallellt med annat arbete som inte är heltid. Det finns stora möjligheter att få fortsatt anställning och påbörja en karriär inom företaget. Jobbet innebär i huvudsak att arbeta med olika typer av skadehantering i vårt egna eller våra kunders datasystem. Våra kunder är främst försäkringbolag, där vi bistår med kundtjänst, administration eller skadereglering. Vi läg

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Är du sugen på att jobba extra? Är du nyfiken på skadereglering, att möta kundbehov, jobba digitalt & få inblick i ett internationellt företag? Trivs du med att jobba i grupp och sporras du av ett högt tempo?
Vi söker dig som är intresserad av att jobba extra under pågående studier eller parallellt med annat arbete som inte är heltid. Det finns stora möjligheter att få fortsatt anställning och påbörja en karriär inom företaget.
Jobbet innebär i huvudsak att arbeta med olika typer av skadehantering i vårt egna eller våra kunders datasystem. Våra kunder är främst försäkringbolag, där vi bistår med kundtjänst, administration eller skadereglering.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Du behöver ha följande kvalifikationer för att vara aktuell för tjänsten:
Minst en gymnasial examen med bra betyg i matematik, svenska & engelska
God datavana
Mycket god kommunikationsförmåga i tal och skrift på både svenska och engelskaAndra tänkbara meriter:
Intresse och/eller erfarenhet inom sjukvård
Intresse och/eller erfarenhet av motorer, fordon & trafikFör att du ska trivas hos oss tror vi att du:
Trivs med att ställas inför nya utmaningar
Har viljan & förmågan att utvecklas
Tycker om att utreda för att sedan fatta snabba beslut
Stimuleras av att arbeta mot uppsatta mål
Är handlingskraftig & strukturerad
Är flexibel och beredd att skifta fokus mellan arbetsuppgifter
Är positiv och lösningsfokuseradVad erbjuder vi?
En chans att tillsammans med ett växande team utvecklas i en yrkesroll
Internutbildning för att du ska få rätt förutsättningar att lära dig arbetet
Ett internationellt företag där vi arbetar i team och lägger stort vikt vid sammanhållning och hållbarhet.

Om Van Ameyde


På Van Ameyde delar vi en passion: att förbättra våra kunders skade- och riskresultat, samtidigt som vi hjälper dem som har drabbats av en skada. Våra kunder är försäkringsbolag, mäklare, transportoperatörer, riskhanterare och captivebolag. Van Ameyde tillhandahåller innovativa lösningar för skade- och riskhantering inom alla sakförsäkringsområden.


Vårt företags historia sträcker sig tillbaka till 1945 när H.A. van Ameyde vid slutet av andra världskriget ansvarade för hanteringen av skadade militärfordon. Inledningsvis ledde detta till ett företag som specialiserade sig på bedömningar av fordonsskador. Därefter utvidgade företaget sin skadereglering till sakskador, personskador och skadeståndsansvar samt marin besiktning.


År 1993 etablerade sig Van Ameyde i Sverige och 2013 förvärvade Van Ameyde skaderegleringsbolaget Sverigeskador och därmed öppnades nya möjligheter för bolaget. Vi kan nu reglera nästan alla typer av skadefall inom alla försäkringsbranscher. Tack vare vårt fantastiska team på Van Ameyde så växer vi i Sverige och är i dag ca 40 anställda. Vi är fördelade på två kontor i Stockholm och Kallinge.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Publicerad den

23-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Ronneby
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Ronneby | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis