Inaktiv platsannons

Säljare till Easypark i Stockholm

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Easypark älskar städer och med deras vision - "Make cities more liveable" har de en passion att underlätta vardagen för människor världen över, vare sig det gäller jobb, fritid eller allt där emellan. Easypark grundades 2001 och är idag ett av de ledande företagen inom digitala tjänster för parkering och finns idag i 1500 städer spridda över 20 länder. Parkerings-appen hjälper redan miljontals människor i vardagen och Easypark fokusera på att bygga världens största marknadsplats för parkering. Huvudkontoret är beläget i Stockholm nära Värtahamnen. 

Din roll:
Easypark söker ytterligare en kollega till sin säljavdelning i Stockholm. Säljteamet består idag av ett gäng härliga och kompetenta kollegor som tror på laget före jaget. Din roll och ditt ansvar är sälja in Easyparks attraktiva företagslösningar. Du kommer att ha daglig kontakt med kunder som idag använder sig av Easyparks app men som ännu inte använder sig av en företagslösning samt leverera den bästa möjliga kundupplevelse genom hela säljprocessen. Du kommer att sitta i nyrenoverande och fräscha lokaler och tar dig smidigt till kontoret med både cykel, kollektivtrafik eller bil. Arbetstiderna är vardagar 8-17.

Det här söker vi hos dig:
Vi söker dig som älskar att göra affärer och skapa relationer. För att lyckas i rollen tror vi att du är prestigelös, social och har en bra energi. Du är en riktigt teamplayer och har ett genuint intresse för försäljning och en stor vilja att utvecklas inom området och företaget. I den här rollen kommer du vara Easyparks ansikte utåt vilket kräver att du är serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Minst ett års tidigare erfarenhet av försäljning, telefon eller uppsökande. 
Du trivs med att arbeta med telefon och dator som arbetsverktyg
Orädd, utåtriktad och hög arbetskapacitet
Meriterande med tidigare erfarenhet av account management 
Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift 
Det här erbjuder vi dig: Goda arbetsvillkor, fast lön och provision.
Karriärmöjligheter i ett internationellt bolag.
Social och god arbetsmiljö i moderna kontorslokaler.
Självständigt arbete.
Internationella försäljningstävlingar.
God upplärning i både försäljning och produkten.
Intervjuer sker löpande, så ansök redan idag!

Spännande, hur går jag vidare? 
I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringsföretaget Express Rekrytering. Enklast ansöker du via ansökningslänken där du kan bifoga ditt CV eller lägga in din Linkedinprofil. Eventuella frågor angående tjänsten kan tas med rekryteringskonsult Rebecca Josefsson på 070-197 02 94, rebecca.josefsson@express.se.

Publicerad den

23-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis