Inaktiv platsannons

Sommarjobb som utredare i Solna

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytänkande.

Planerad tidsperiod 1 juni 2021 - 31 augusti 2021.


Sommarjobb som utredare

Arbetsuppgifter

Trafikverket driver sedan slutet av 2017 ett program för att se hur Trafikverket kan ta tillvara på digitaliseringens möjligheter i planeringen av vägtransportsystemet. För Trafikverket är det viktigt att förstå vilken potential ny teknik har, hur den kan integreras i planeringen samt vad det innebär för Trafikverkets roll som infrastrukturförvaltare. Under sommaren 2021 kommer vi att fortsätta analysera hur nya lösningar och åtgärder (med fokus på uppkoppling, automatisering, informationsdelning, mm) kan tas från tanke till implementering. Du kommer bidra med att bland annat genomföra utredningar och litteraturstudier, kartläggningar av nuläge samt gap-analyser. Utredningarna och analyserna kommer sannolikt fokusera på olika aktörers roller, kostnader och samhällsnyttor samt andra praktiska förutsättningar som behöver finnas på plats för att ta tillvara på digitaliseringens möjligheter i planeringen. Inriktning och omfattning på arbetet kommer att definieras i mer detalj under våren 2021.

Övrig information

Varje sommarjobb har en egen annons vilket bland annat innebär att du aktivt behöver söka samtliga sommarjobb du är intresserad av. Det innebär också att du kan bli aktuell för flera sommarjobb och bli kontaktad av flera olika chefer för intervjuer.

Om du uppfyller kraven i annonsen och går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att få genomföra webbaserade tester. Dessa kommer att skickas via mail efter ansökningstiden har gått ut. Kvalifikationerna i annonsen och testresultaten kommer ligga som grund för vilka som går vidare till intervju. Vi arbetar för en öppen inkluderande kultur där vi värdesätter mångfald. För en träffsäker, diskrimineringsfri samt objektiv rekrytering använder vi webbaserade tester i vårat urval. Testerna är ett objektivt verktyg helt oberoende av ålder, kön, etnicitet etc. som gör att de är rättvisa och motverkar diskriminering. Det innebär att alla kandidater bedöms på samma sätt.#sommarjobbsamhällsbyggnad

#sommarjobbsamhällsplanering

#sommarjobbteknik

#sommarjobbekonomi

Kvalifikationer

Vem är du?

Som person är du lösningsorienterad och har förmågan att sätta dig in i olika arbetsuppgifter och lösa de situationer som uppstår. Du har en god samarbetsförmåga, är engagerad och utför dina arbetsuppgifter på ett pålitligt sätt.

Vi söker dig som


har en pågående högskole-eller universitetsutbildning under minst termin 7 eller avslutat utbildningen senast 2019 inom samhällsbyggnad, samhällsplanering, industriell ekonomi eller teknikPublicerad den

18-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Solna
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Solna | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis