Inaktiv platsannons

Säljare med fokus på entreprenörer inom bygg- och fastighet till Lappset i Stockholm

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Är du en affärsinriktad säljare som vill vara en del av ett starkt varumärke när det gäller lekplatser och utomhusgym? Då är det här rätt möjlighet för dig.

Om tjänsten
Med ett starkt varumärke i ryggen får du möjlighet att växa tillsammans med oss och utvecklas i din säljarroll. Du bli en viktig del i vår fortsatta framgång när det gäller att leverera högsta kvalité av lekplats-, sport- och parkutrustningar. Du är van att självständigt skapa resultat genom en strukturerad bearbetning av marknaden. Telefonen är ditt viktigaste arbetsredskap för att driva nya affärsdialoger och samarbeten. Du är kommunikativ, rådgivande och har kundens bästa i fokus.

Ditt arbetsområde kommer initialt vara Stockholmsregionen, vårt huvudkontor ligger i Enköping. Säljavdelningen består av sju personer och du rapporterar till försäljningschefen.

Är det här du?
För att lyckas i rollen är du van att sälja till entreprenörer inom bygg- och fastighetsbranschen. Vidare är du ambitiös, trygg och van att driva framgångsrika säljprocesser, gärna i en komplex miljö mot olika typer av beslutsfattare.
Förutom svenska har du mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Finska är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har ett affärsdriv och är skicklig på att analysera och förstå kunders behov. Du får gärna vara en nyfiken, initiativtagande relationsbyggare som jobbar långsiktigt.

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis