Inaktiv platsannons

Sommarjobb Accounting Assistant, Finance Services Ingka AB i Älmhult

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower VEM ÄR DU
Är du en driven problemlösare som letar efter ett sommarjobb inom ekonomi?
Gillar du att ge support? Är du serviceminded? Vill du vara del av något stort? Då letar Ingka AB efter dig!
Som person är du analytisk, serviceminded och har viljan att lösa problem. Du är en god kommunikatör som har förmågan att prioritera för att möta leveransen på bästa sätt. Du gillar att arbeta i team och dela med dig av kunskap och information. Med din positiva attityd engagerar och inspirerar du dina kollegor i vardagen. Vi tror att du är en person med god samarbets- och initiativförmåga med modet att ta egna beslut. För oss på IKEA är det alltid viktigast att du delar våra värderingar. Det innebär att du precis som vi tror på ett ledarskap genom det goda exemplet och att du alltid är på väg framåt och vill hitta nya kostnadseffektiva lösningar. Som person är du ödmjuk och viljestark och du har en förmåga att skapa gemenskap och entusiasm omkring dig.


DITT ANSVAR
Dina arbetsuppgifter kan komma att innehålla allt från att ha supportansvar för flera ekonomisystem till att registrera bokföringstransaktioner samt inkommande betalningar. Du kommer att ha en daglig kontakt med användare, uppdragsgivare samt övriga samarbetspartner via telefon, mail och chatt.
Vi söker dig som har:
Examen eller pågående utbildning med inriktning mot ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift
Kunskaper i MS Office
Förståelse för ekonomisystem och redovisning

Vi ser gärna att du är tillgänglig under hela sommaren med start i början på juni. Det kan finnas chans till förlängning.


OM DETTA ARBETSOMRÅDE
Ingka AB levererar service- och kompetensrelaterade tjänster inom HR, Facility, Meeting och Finance. Vi gör det möjligt för övriga IKEA bolag att fokusera på sin kärnverksamhet. Detta är vårt bidrag till IKEAs framgång och en bättre vardag för de många människorna. Med affärsutveckling och kompetensutveckling som nyckelord är Ingka AB ett växande bolag. Idag är vi cirka 250 medarbetare i Älmhult – hjärtat av IKEA. Vi har även verksamhet i Helsingborg och Malmö. Den centrala finansfunktionen, Finance Services, levererar finansrelaterade tjänster till Ingka bolagen i Sverige. Vi är ca 35 medarbetare och erbjuder tjänster inom bland annat: redovisning, likviditetshantering, kund- och leverantörsfakturor samt support i IKEAs finansiella system.


FRÅGOR OCH SUPPORT? LÅT OSS KNYTA KONTAKT!
Vid tekniska problem vid ansökan eller vid frågor om pågående rekryteringsprocess, vänligen kontakta rekryteringsteamet på HR Service Centre, hrscse@ikea.com eller ring oss 0476–587500.
Vid eventuella frågor kopplat till tjänsten, vänligen kontakta Camilla Andersson 072-3527355, eller Johanna Nilsson på johanna.nilsson7@ingka.ikea.com.
Tänk på att urval sker löpande, vi uppmanar dig därför att ta chansen att söka redan idag, dock senast den 24 januari. Vi ser fram emot din ansökan!


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Älmhult
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Älmhult | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis