Inaktiv platsannons

Säljare e-kursplattform, Quicker Learning AB i Stockholm

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Säljare e-kursplattform, Quicker Learning AB genom Kust IT AB Vill du vara med på vår resa att sälja in en helt ny molnbaserad e-kursplattform till företag, myndigheter, kommuner och skolor? Quicker Learning är ett LMS (Learning Management System), d v s en e-kursplattform och våra kunder kan använda systemet för onlineutbildningar inom många verksamhetsområden, exempelvis: Onboarding / utbildning vid nyanställning Internutbildning Utbildningsföretag Yrkesutbildningar Förarbevis & körkortsutbildning Systemleverantör Partnerutbildning Quicker Learning lämpar sig lika bra till små företag som till större företag, myndigheter och kommuner. Vi har reda

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Säljare e-kursplattform, Quicker Learning AB genom Kust IT AB
Vill du vara med på vår resa att sälja in en helt ny molnbaserad e-kursplattform till företag, myndigheter, kommuner och skolor?
Quicker Learning är ett LMS (Learning Management System), d v s en e-kursplattform och våra kunder kan använda systemet för onlineutbildningar inom många verksamhetsområden, exempelvis:
Onboarding / utbildning vid nyanställning
Internutbildning
Utbildningsföretag
Yrkesutbildningar
Förarbevis & körkortsutbildning
Systemleverantör
Partnerutbildning

Quicker Learning lämpar sig lika bra till små företag som till större företag, myndigheter och kommuner.
Vi har redan skrivit avtal med de första kunderna som ska börja arbeta i Quicker Learning från januari 2021 redan innan vi påbörjat försäljning av plattformen.
Om oss
Quicker Learning AB är ett nystartat bolag och ägs av Kust IT AB och Infocell AB. Tillsammans finns det, förutom stor kunskap och rejäla resurser, ett härligt driv och entreprenörskap i en prestigelös miljö.
Kust IT AB är ett expanderande IT-företag beläget i Tanumshede, Norra Bohuslän. Vi har sedan 2009 levererat hemsidor till företag i alla branscher. Idag servrar vi över 250 WordPress-hemsidor, webbhotell, domäner och e-post m.m.
Verksamhetsområdet systemutveckling växer i rasande fart. Tillsammans med samarbetspartner tar vi fram nya molnbaserade system och plattformar som vi paketerar till färdiga system till företag, myndigheter och kommuner. Vi har många samarbetspartners och är ständigt på jakt att knyta nya kontakter. Vi har precis flyttat in i nya stora lokaler mitt i centrum i Tanumshede med 10 härliga kontor och tillhörande konferensrum.
Infocell AB har levererat utbildningar inom Excel och Officepaketet sedan 2011 och har bred erfarenhet och ett stort utbud av e-kurser. Infocell har kontor och mötesrum i centrala Uddevalla.
Om tjänsten
Vi utökar nu vårt team med en ytterligare en tjänst som säljare. Du arbetare tillsammans i team med dina kollegor med ett präglat kundfokus och hög servicenivå. I ditt uppdrag som säljare kommer du att kontakta och möta nya potentiella kunder för att erbjuda Quicker Learning som e-kursplattform. Du utgår från vårt kontor där du skapar kontakter och bokar möte med potentiella kunder. Möten kan vara på distans men även på plats hos kund eller på vårt kontor. Från nykundsbearbetning till demovisning samt offert och orderhantering.
Vi söker dig som
har erfarenhet av försäljning sedan tidigare
är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
har B-körkort
är självgående, uthållig, arbetar strukturerat och ser dig själv som en driven lagspelare

Vi erbjuder
Arbete under eget ansvar med möjlighet till distansarbete och flextid
Fast månadslön med fördelaktig provision
Tjänstepension
Friskvårdsbidrag
Möjlighet att växa inom företaget

Tjänsten är heltidsanställning alternativt deltidsanställning beroende på dig som söker. Provanställning 6 månader tillämpas.
Tillträde av tjänst sker omgående eller enligt överenskommelse.
Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Publicerad den

09-07-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis