Inaktiv platsannons

Sommarjobb 2021 Till Äldreomsorgen i Eksjö

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Gillar du att få andra att må bra och hjälpa dem i det vardagliga livet och på så sätt bidra till en bra livssituation för dem?
Är du intresserad av ett roligt, omväxlande och givande arbete där du får träffa människor och där du får möjlighet att utvecklas personligen?
Ta då chansen och arbeta inom äldreomsorgen hos oss.

Vi kan erbjuda ett meningsfullt, viktigt och lärorikt sommarjobb. I Eksjö kommun finns det fyra särskilda boenden och två hemtjänstområden. Särskilt boende och hemtjänst finns inom centralorten, utöver detta finns även ett särskilt boende i Ingatorp och även hemtjänst i Ingatorp och Mariannelund.
Det finns flera olika inriktningar inom verksamheterna, såsom vårdboende, växelboende, demensboende, korttidsboende och psykiatri.
Arbetet är vanligtvis schemalagt dag, kväll och helg. Som grund för allt arbete inom Eksjö kommun finns en tydlig kultur som säger att Eksjö kommun är en kommun där alla är välkomna. Det är en trygg och levande kommun som vi gemensamt arbetar för att på ett hållbart sätt bevara och utveckla. En aktiv kommun där allt känns nära. En närhet som ger mer tid för meningsfull fri tid.

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta inom äldreomsorgen innebär att arbeta i en arbetsgrupp med olika professioner.
Arbetsuppgifterna består av olika hjälpinsatser i varierande omfattning. Exempel på insatser är omvårdnad, personlig hygien, förflyttningar, städ, tvätt, inköp, ledsagning och aktiviteter som promenader mm.

Insatserna kan utföras inom särskilt boende eller i den enskildas privata bostad med hjälp av hemtjänst. Arbetet innefattar även löpande dokumentation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Ser människor som individer och vill stärka människors egna resurser.
• Ser helheten, men fokuserar på de enskilda möten som sker med brukare och anhöriga.
• Tycker om att arbeta i grupp och vill vara till nytta för andra.
• Är ansvarsfull, serviceinriktad, stresstålig och lyhörd.

Ett gott bemötande gentemot andra är mycket viktigt.

Det är en fördel om du har lämplig utbildning och/eller erfarenhet av vård- och omsorgsarbete, men vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet. Du behöver ha fyllt 18 år.

Har du körkort är det en fördel, till vissa områden inom hemtjänsten är det ett krav.
Du behöver behärska svenska språket i tal och skrift samt ha viss datorvana.

Ange referens med namn, titel och telefonnummer i din ansökan.

ÖVRIGT
Om du är den vi söker och du tycker att tjänsten är intressant, så ser vi fram emot din ansökan. Du ansöker lättast via länken i annonsen.

Eksjö kommun har före annonsering redan gjort val av annonseringskanaler och undanber oss därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Eksjö
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Eksjö | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis