Inaktiv platsannons

Säljare – Sneakers Corner i Gothenburg

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vår Sneakers Corner-store riktar sig främst till kunder med passion för sneakers med attityd och hög modegrad. Förutom alla grymma sneakers i butiken, erbjuds kunden en visuellt estetisk upplevelse. Väggarna är prydda med nytänkande konst och dessutom finns en upprättad arkad-del där bland annat det klassiska spelet Pacman kan hittas.
Så, är du en renodlad sneakerfantast som även besitter ett stort intresse för estetik och personlig service? Om du tänker – ja, detta låter precis som jag – fortsätt att läs!
Din nästa utmaning?
Som säljare på Sneakers Corner ger du kunderna både en visuell estetisk upplevelse men framförallt en grym köpupplevelse. Våra kunder ska alltid kunna förvänta sig kunskap om skorna, sneakerstrender, tips och idéer som levereras med ett leende på läpparna.
Tjänsten består även av exponering, kassahantering, lagerhantering och lite allmän ordning och reda i butiken.
Passar du ihop med oss?
En viktig utgångspunkt är att du älskar sneakers. Att du titulerar dig själv som en sneakersnörd är i det här sammanhanget enbart positivt. Vi tror också att du är en social och utåtriktad person med en stor dos positiv energi. Entusiasmen för sneakers smittar av sig till kunderna och det märks på resultatet.
Har tidigare erfarenhet som säljare, gärna inom detaljhandeln är det kanon. Erfarenhet av kassaarbete, butiksexponering och in- och utleveranser också? Ännu bättre! Är du dessutom flexibel och kan jobba kvällar såväl som helger? Nu börjar vi verkligen närma oss något!
Vad kan vi erbjuda dig?
Löpande utbildningar i produktkunskap, produktvård och skoproduktion.
Möjlighet att göra karriär, exempelvis som biträdande butikschef och vidare till butikschef eller till tjänster på vårt huvudkontor. Vi letar alltid efter talanger bland våra säljare!
Goda personalvillkor, avtalsmässig lön och spännande säljtävlingar.
Att bli delaktig i ett expansivt modeföretag med positiv tillväxt med massa trevliga kollegor där vi har kl på jobbet tillsammans.

Intresserad?
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 14 tim/vecka med start 8/2. Provanställning tillämpas. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

09-07-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Gothenburg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis