Inaktiv platsannons

Studerande ekonomiassistent till tillväxtbolaget Centra i Stockholm

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Studerande ekonomiassistent till tillväxtbolaget Centra

Om Centra
Centra är en snabbväxande molnbaserad e-handelsplattform för mode och livsstilsvarumärken som säljer både direkt mot konsument och digital wholesale globalt.

Bolaget bygger en marknadsledande SaaS mjukvara som används av varumärken för att sälja produkter online - både grosshandel mot återförsäljare och direkt mot konsumenterna via digitala flaggskeppsbutiker.

Vi bygger bolaget och våra produkter med ambitionen att bli bäst i världen. Centra är ett ungt bolag, men jobbar idag med några av de starkaste varumärkena från Skandinavien, och har kunder i hela Europa, Asien och Nordamerika. Vi är idag ca 40 medarbetare i teamet och växer i rask takt. Vi sitter i fina lokaler på Östermalm och det finns möjlighet att arbeta på kontor eller hemifrån.

Arbetsuppgifter
Centra söker nu en studerande ekonomiassistent som kan avlasta befintlig CFO i det löpande arbetet. Vårt mål för rätt person är att du kommer arbeta deltid fram till dess att du tagit din examen och att du efter examen växer in i rollen som ekonomiansvarig. Under tiden kommer du få lära dig mer kring ekonomiarbetet och på sikt kunna ansvara för verksamheten.
Som ekonomiassistent kommer du att arbeta nära CFO och stötta i det dagliga arbetet. Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
* Kund- och leverantörsreskontra
* Kontering
* Avstämning mot bankkonto
* Manuella betalningar
* Budget
* Uppföljning
* Övriga uppgifter gällande finansiell administration 


Dina kvalifikationer
Vi söker dig som studerar ekonomi på universitet eller högskola och som har minst ett år kvar på dina studier. Vi ser gärna att du läser inriktning redovisning eller finans men det viktigaste är att du har ett stort intresse för ekonomi och siffror. För denna roll krävs det att du kan arbeta minst två pass per vecka (ca 16 timmar). Du bör ha mycket goda kunskaper i Officepaketet och framförallt i Excel. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent.
Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Dina egenskaper
Personliga egenskaper vi söker för denna tjänst är:

* Noggrann med känsla för detaljer
* Analytisk med stort intresse för siffror 
* Glad, driven, engagerad och självgående


Publicerad den

23-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis