Inaktiv platsannons

Säljare till miljöföretag i Liljeholmen i Stockholm

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Dina arbetsuppgifter
Vår kund är en av Sveriges främsta företag inom hantering av bygg/anläggnings-avfall och de bedriver sin verksamhet över hela Sverige. Företaget har stort fokus på miljö och strävar efter att var en av de främsta miljöentreprenören i branschen. Det genom att ständigt minska utsläpp och miljöpåverkan i deras samtliga verksamheter. Företaget positionering i hållbarhetsarbetet är mycket framstående och i många fall branschledande.

Din uppgift är att bygga upp din egen kundstock och du fortsätter sedan att bearbeta och utveckla dina befintliga kundsamarbeten. Du kontaktar främst byggföretag och entreprenader och du arbetar med kunder över hela Stockholm. Tjänsterna du erbjuder dina kunder är hantering och sortering av bland annat byggavfall. Samtliga tjänster hjälper kunderna att sköta sin avfallshantering på ett så miljömässigt och kostnadseffektivt sätt som möjligt. Hos vår kund erbjuds du en varierande och självständig tjänst med många externa kontakter i en snabbt växande organisation.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd av vår kund.


Om företaget

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis