Inaktiv platsannons

Supported Employment handledare till projekt MIA Vidare Roslagen i Täby

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower I Österåkers kommun arbetar vi för att ge invånarna den bästa kvaliteten på den service och de tjänster vi tillhandahåller. Hos oss är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Du som arbetar hos oss kan vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Vill du vara med på vår resa? Då är du varmt välkommen till Österåker.

Delprojektet MIA Vidare Roslagen drivs av Samordningsförbundet Roslagen och är en samverkansinsats mellan Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Region Stockholm samt kommunerna Danderyd, Norrtälje, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker. Målgruppen är personer som står långt från arbetsmarknaden och behöver samordnat stöd från flera aktörer inom arbetslivsinriktad rehabilitering för att närma sig arbete.

Ditt nya jobb

Vi söker medarbetare på heltid som kommer arbeta som Supported Employment (SE) handledare i delprojektet MIA Vidare Roslagen.

Som SE-handledare arbetar du med metoden Supported Employment (SE) eller liknande, för att ge deltagarna i projektet stöd i att hitta, få och behålla ett arbete på arbetsmarknaden. Du kommer att söka lämpliga arbetsplatser för praktik, arbetsträning och anställning. Arbetet förutsätter nära kontakter med arbetsgivare men också med arbetsintegrerande sociala företag samt andra samverkansparter inom området arbetslivsinriktad rehabilitering.

Arbetsuppgifter kommer att utföras inom projektets hela geografiska område som omfattar kommunerna Danderyd, Norrtälje, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker. 

Din profil

Du är relationsskapande samt har förmågan att motivera och vara flexibel i bemötandet av deltagare. Givetvis delar du projektets grundidé om samverkan, deltagarinflytande och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du trivs med att arbeta såväl i team som självgående med stort eget ansvar.

Vi söker dig som har:


• Utbildning och metodkunskap i metoderna SE (Supported Employment) eller IPS (Individual Placement and Support)
• Erfarenhet av arbete med personer som står långt ifrån arbetsmarknaden
• Goda kunskaper om arbetsmarknad och erfarenhet samt intresse av att skapa nya kontakter med arbetsgivare och aktörer inom den arbetslivsinriktade rehabiliteringen
• B-körkort

Anställningens omfattning

Heltid 

Anställningsform

Projektanställning till och med september 2022

Tillträde

1 mars 2021 eller tidigare enligt överrenskommelse

Sista ansökningsdag

5 februari 2021

Visst låter det spännande! Registrera din ansökan via knappen ”Ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar på något annat sätt.

Gå gärna in och läs mer på osteraker.se

Österåkers kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Precis som vi har du också ett barnrättsperspektiv i ditt dagliga arbete, i enlighet med barnkonventionen.

Publicerad den

18-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Täby
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Täby | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis