Inaktiv platsannons

Sjuksköterskor till kväll/pool och natt i Karlstad

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!


Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. Här arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell vård och omsorg med människan i fokus.Beskrivning
Att arbeta som sjuksköterska hos oss innebär att du har en central och ansvarsfull roll i hälso- och sjukvårdsarbetet runt våra kunder.

Inom hälso- och sjukvård arbetar idag cirka 120 sjuksköterskor/distriktssköterskor med att ge en god och säker vård. Hos oss erbjuds du ett varierande, stimulerande och utvecklande arbete inom ordinärt boende, särskilt boende och korttid. Vi erbjuder en god introduktion och tillgång till mentorer när du börjar din anställning hos oss.

Vi söker nu dig som är sjuksköterska/distriktssköterska och vill arbeta kväll/pool eller natt.

Arbetsuppgifter kväll/pool
Som sjuksköterska/distriktssköterska för kväll/pool är din huvuduppgift att arbeta med hälso- och sjukvårdsinsatser för kunden på jourtid, såväl planerade som akuta. Du leder omvårdnadsarbetet, gör självständiga bedömningar, utför medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser. Arbetet innebär ett nära samarbete med omvårdnadspersonal, andra vårdgivare samt kunderna och deras anhöriga. Ditt arbetsområde sträcker sig över hela Karlstad kommun. Arbetet i poolen innebär att du arbetar på schema dag och kväll samt helgtjänstgöring.

På kvällar och helger är vi bland annat rådgivande i telefon, där vi möter både kunder och omvårdnadspersonal, samt gör individanpassade hembesök efter behov. Vi gör våra möten viktiga! Vi är en bra arbetsgrupp och vi har roligt på jobbet och vi har fullt fokus på våra kunder.

Arbetsuppgifter natt
Ditt uppdrag som sjuksköterska/distriktssköterska natt, är att arbeta konsulterande med hälso- och sjukvårdsinsatser samt att göra planerade och akuta patientbesök i hela Karlstads kommun. Arbetet innebär ett nära samarbete inom teamet med sjuksköterskor och med omvårdnadspersonal.

Läs gärna intervjun med en av våra medarbetare här https://vaxmedoss.nu/artiklar/manga-fordelar-med-att-jobba-natt .

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Är du vidareutbildad som distriktssköterska och har erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård är det meriterande.

Arbetet som sjuksköterska/distriktssköterska ställer krav på ett professionellt förhållningssätt och ett gott bemötande i kontakten med våra kunder, anhöriga och samarbetspartners. Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, fungerar bra i team men trivs också med att arbeta självständigt. Som person är du strukturerad och initiativtagande. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och är lyhörd för omgivningen. Du måste kunna arbeta självständigt hos kund. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Publicerad den

23-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Karlstad
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Karlstad | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis