Inaktiv platsannons

Senior Säljare till Oddwork // Stockholm

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vi ser en framtid där företag har en framgångsrik, transparent och ärlig kultur som gör det enkelt för talanger att välja rätt jobb. Gör du också det? På Oddwork hjälper vi företag och koncerner att ställa om, förnya och förbättra sina företagskulturer och sätt att rekrytera. Vi letar nu efter vår nästa Seniora säljare för att kunna hjälpa ännu fler bolag - inom och utanför Sverige - att attrahera, rekrytera och behålla talanger.

Som Senior säljare
Du arbetar tight och engagerat mot våra kunder. Uppgiften går ut på att utföra behovsanalys, följa upp och att offerera - hela vägen till kundnöjdhet och rådgivning. För att gå in på detaljer handlar det alltså om att kunna samla in nödvändig information, formulera hypoteser samt strategier och därefter presentera lösningsförslag för din kund. Vi förutsätter att du vill utmana våra arbetssätt för att hålla oss och våra partners i framkant inom branschen.

Tillsammans med Oddworks kreatörs- och rekryteringsteam har du ett finger med i hela sälj- och leveransprocessen där du som Senior säljare har det yttersta kundansvaret. Just nu träffar vi våra kunder digitalt, men när tillfälle ges kommer du givetvis att åka ut till dina kunder och träffa dem på plats.

Vi söker dig som...
tillsammans med våra säljare Carro, Nathalie, Douglas och resten av oss Oddworkers vill jobba med stora internationella och mindre lokala bolag i spännande employer branding- och rekryteringsprojekt. Visst, du kan det här med sälj, men din roll och din kapacitet är mycket större än så. Ja - vi söker dig som är senior inom konsultativ och strategisk försäljning. Tro oss, här finns det att bita i! Som en drivande faktor i Oddworks affärsutveckling sätter du själv dina gränser.

Vi tror att du ser dig själv som en orädd, problemlösande person som har förmågan att kommunicera komplexa idéer på ett enkelt sätt. Du vill och kan vara en del av och stötta upp teamet eftersom du har den där självsäkerheten som man bara får om man har upplevt det du har upplevt, jobbat med det du har jobbat med och gjort det du har gjort i karriären - och om du inte håller med om något är du inte rädd för att göra din röst hörd. Du gillar att ta dig an utmaningar men anser att människorna runt dig är minst lika viktiga som dina leveranser. Vi söker helt enkelt dig som, precis som vi, med känsla och hjärta vill hjälpa bolag att stärka sina arbetsgivarvarumärken internt och externt.

Våra önskemål till dig:

- Du har 5-10 års erfarenhet av försäljning, gärna från närliggande branscher.
- Plus i kanten om du har jobbat med Employer branding och/eller rekrytering innan.
- Har du ett track-record av att utveckla nya arbetssätt? Bra, men det är inget krav från vår sida.
- Du har ett körkort och är inte rädd för att använda det.


Varför Oddwork?
På Oddwork kommer vi att ge dig frihet att utföra ditt jobb så som du önskar. Vi hade nästan velat kalla det för att glänsa, men det låter lite för pretentiöst. Vi vill utlova spännande utmaningar - tillsammans växer vi och blir ännu bättre. Du kommer att få jobba både med stora internationella koncerner och med mindre lokala bolag, där mixen skapar en intressant jobbtillvaro med mycket variation. Oavsett bolagsstorlek ger vi vårt allt. I och med samarbeten med internationella bolag har vi redan nu en fot ute i världen och vi vill ha med dig när vi sprider den orangea revolutionen utanför Sveriges gränser.

Välkommen till ett team där hjärta och engagemang blir en enda stor orange färgklick på rekryterings- och employerbrandinghimlen (det finns bildbevis - kolla vårt instagramkonto). (https://www.instagram.com/oddwork/)På det nyrenoverade huvudkontoret i centrala Göteborg sparkar vi av oss skorna de dagar när vi inte jobbar remote. Befinner du dig i Stockholm blir ditt hem för dagen vårt nyöppnade kontor i Gamla Stan. Välkommen, vi behöver dig. Vår Talent Manager Johanna går igenom ansökningar löpande - sök idag.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Stockholm, Munkbron 1 / Göteborg, Kungsgatan 42
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Senior Talent Manager Johanna Ek, johanna@oddwork.se (mailto:xxxx@oddwork.se) (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-02-12

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork (https://www.oddwork.se/join-the-oddwork-family/) är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här (https://www.facebook.com/oddwork/), eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store (https://itunes.apple.com/se/app/oddgame/id1166199345?mt=8) och Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=se.mobilestorytelling.oddgame&hl=sv)!

Publicerad den

23-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis