Inaktiv platsannons

Kundutvecklande säljare, Siemens i Umeå

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Kundutvecklande säljare, Siemens i Umeå

Hej. Jag heter Niclas och jag behöver din hjälp!

Visste du att en genomsnittlig svensk spenderar 90 % av sin tid inomhus - på arbetet, i skolan, bilen, hemmet? Är det då inte viktigt att rummet du sitter i har behaglig temperatur? Att du ska känna dig trygg och att endast behöriga ska komma in? Att brandlarmet fungerar om olyckan skulle vara framme? Men också att byggnaden du befinner dig i gör så lite avtryck på miljön som möjligt.

Detta är något vårt team jobbar med dagligen, att göra fastigheter och vår jord mer hållbar genom Siemens innovativa systemlösningar och tjänster. Med placering i Umeå med omnejd kommer du se till att fortsätta den succéresa som pågått under lång, lång tid.

#creatingperfectplaces är vår vision och den omfamnar hela vårt samhälle och vår gemensamma miljö. Välkommen till Siemens Smart Infrastructure!

När nu Siemens fortsätter sin resa som en av världens ledande leverantör av energieffektiva och säkra fastigheter, så vill jag att du hjälper oss på den fortsatta resan. Tänk dig att ingå i ett härligt team, där vi tillsammans gör världen lite bättre varje dag. Med den absolut senaste tekniken inom fastighetsautomation, energi, brand och säkerhet så träffar vi våra kunder och skapar värde som verkligen gör skillnad. Vi på Siemens kallar det ”Environments that Care”.

Som kundutvecklande säljare är du en person som tycker att nyskapande digitalisering är spännande och triggas av teknisk försäljning. Att förstå vikten av bra kundrelationer och driva business i en föränderlig värld är fullt naturligt för dig samtidigt som din kompetens kring projekt skapar tydliga kundvärden.

Jag erbjuder dig ett arbete inom en innovativ avdelning inom Siemens med goda utvecklingsmöjligheter.

Utmaningen
• Som kundutvecklande säljare har du ett ansvar för att driva affärer och definierade projekt inom fastighetsautomation, brand och säkerhet i och omkring Umeå.
• Vårda och utveckla relationer mot nya och befintliga kunder, samt marknadsföra och presentera våra tjänster och koncept inom området fastighetsautomation, brand och säkerhet.
• Du kommer att förhandla samarbetsavtal och anbud, samordna och genomföra säljaktiviteter utifrån budgeterade mål. Till din hjälp har du hela Siemens samlade kompetens inom området för att hjälpa dig att leverera marknadsledande lösningar till våra kunder.
• Du ansvarar för samordning och styrning av definierade projekt mot våra kunder.
• Från ax till limpa är ett välkänt uttryck, nu har du chansen att som spindeln i nätet se resultat av ditt fina arbete.

Vem är du?
• Du har kunskap, erfarenhet och bevisat goda resultat av lösningsorienterad försäljning, gärna inom byggnadsautomation eller närliggande bransch. Du kan också vara en driven projektledare som ser försäljning som spännande och är mogen för att ta nästa steg.
• Vi värdesätter att du har erfarenhet av ledarskap och att du vidareutbildat dig inom teknik och försäljning.
• Som person är du resultatinriktad och initiativrik.
• Du är van att självständigt planera och organisera ditt arbete så du når uppsatta mål.
• För att lyckas i din roll ser vi gärna att du är en bra relationsskapare och har förmågan att skapa arbetsrelaterade nätverk, men den viktigaste egenskapen är viljan att vara närvarande för våra kunder.
• Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.

Låter detta intressant? Då hoppas jag få chansen att träffa just DIG!

Om Siemens
Tillsammans är vi ca 350 000 nyfikna och kompetenta personer i världen som jobbar med att utveckla framtiden. Du kan vara en av dem. Se mer på Siemens.se.

Tveka inte - ansök idag via siemens.se/jobb refnr 234074 och senast den 14 februari. För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Niclas Nordlund 070-311 88 46, niclas.nordlund@siemens.com eller för frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta Lisa Lundeberg på 070-728 13 72, lisa.lundeberg@siemens.com.

För kontakt med facklig representant maila Facket.se@siemens.com.
I denna rekrytering undanber vi oss alla samtal rörande annonsering och rekryteringsstöd.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Umeå
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Umeå | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis