Inaktiv platsannons

Utbildningssamordnare/säljare i Västerås

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Arbetsbeskrivning Drivs du av att hitta lösningar till kunden och skapa långsiktiga relationer? Är du dessutom nyfiken och trivs i en roll där du har dator och telefon som arbetsverktyg? Då har vi tjänsten för dig! Nu söker Motivera säljande utbildningssamordnare till våra kontor i Uddevalla & Västerås. Ansvarsområden Som utbildningssamordnare kommer du att ta plats på Motiveras kontor och bli en del av ett företag där det är korta beslutsvägar och högt i tak. Du kommer att driva Motivera framåt genom att hitta nya samarbetspartners samt ha kontakt med befintliga. I rollen kommer du presentera Motiveras utbildningar med målet att i slutändan inleda

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Arbetsbeskrivning
Drivs du av att hitta lösningar till kunden och skapa långsiktiga relationer? Är du dessutom nyfiken och trivs i en roll där du har dator och telefon som arbetsverktyg? Då har vi tjänsten för dig!
Nu söker Motivera säljande utbildningssamordnare till våra kontor i Uddevalla & Västerås.


Ansvarsområden
Som utbildningssamordnare kommer du att ta plats på Motiveras kontor och bli en del av ett företag där det är korta beslutsvägar och högt i tak. Du kommer att driva Motivera framåt genom att hitta nya samarbetspartners samt ha kontakt med befintliga. I rollen kommer du presentera Motiveras utbildningar med målet att i slutändan inleda ett samarbete. Arbetet sker via telefon där du behandlar ett urval av företag. Utöver detta tillkommer administration och orderhantering i CRM. Motivera välkomnar alla kunder så du kommer ha kontakt med allt från globala koncerner till egenanställda vilket ger dig ett brett nätverk.


Kvalifikationer
Vi söker dig som tycker om att arbeta med försäljning mot kund. För att trivas i rollen bör du vara nyfiken, driven och ha en förmåga att skapa förtroende för så väl befintliga som nya kunder.


Välkommen med din ansökan!
Info@motivera.com

Publicerad den

23-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Västerås
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Västerås | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis