Inaktiv platsannons

Sommarjobb Bemanningsadministratörer i Skellefteå

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Bemanningscenter hjälper avdelningen för Vård och omsorg och Stöd och service med vikarietillsättning.
Nu söker vi bemanningsadministratörer inför våren och sommaren 2021.

ARBETSUPPGIFTER
Som bemanningsadministratör ansvarar du för att samordna behovet av korttidsvikarier inom socialkontorets avdelningar för vård och omsorg och stöd och service. Bokningar av vikarier sker genom bemanningssystemet TimeCare Pool. I dina arbetsuppgifter ingår att stödja verksamhetens chefer i bemanning och introducera nya vikarier i TimeCare Pool.

Arbetet ska präglas av ett professionellt bemötande, respektfull kunddialog, samt en positiv inställning till utveckling och förbättring.

KVALIFIKATIONER
Du har gymnasie- eller högskoleutbildning eller motsvarande samt erfarenhet av arbete i Personec, WinLas och TimeCare. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och kundkontakter är meriterande.

Du tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter, agerar och löser de arbetsmässiga problem som uppstår. Du är professionell, lyhörd och kommunikativ samt skapar ett fungerande samarbete med kollegor och chefer. Med din positiva inställning bidrar du till utveckling och förbättring.

ÖVRIGT
På socialkontoret är människan i centrum. Vi får dagligen dela glädje och sorg med äldre, funktionshindrade, personer med missbruksproblem, barn, ungdomar och deras familjer. Cirka 3 700 anställda inom vård och omsorg, stöd och service samt individ- och familjeomsorgen ger omvårdnad och trygghet till dem som behöver stöd, råd och hjälp. Med empati, kunskap och engagemang bidrar vi till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Vi är samhällsbyggare och våra ledord är professionalitet, engagemang och framsynthet.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Skellefteå
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Skellefteå | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis