Inaktiv platsannons

Studerande Receptionister sökes omgående i Stockholm

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Ingress
Trivs du i servicemiljö? Nu söker nämligen vi på Otiga Receptionister för extrajobb inom Facility Management. Nu söker vi en serviceinriktad receptionist för extrajobb hos en av våra kunder i Stockholm. Vi erbjuder ett arbete där du kommer att arbeta i en internationell miljö och där lagandan är hög.

Uppdraget kommer att starta omgående, med en upplärningsperiod på två dagar. Därefter kommer arbetspass att erbjudas utefter kundens behov. Som medarbetare i vår Receptionistpool innebär detta både att du kan bli inringd med kort varsel, eller schemalagd i förväg vid planerad frånvaro, vilket innebär att rollen ställer högra krav på tillgänglighet och flexibilitet.

Dina arbetsuppgifter
Som vikarierande Receptionist hos oss på Otiga finns möjligheter till att arbeta hos flera olika kunder inom servicesektorn, främst inom kontorsservice. Våra kunder erbjuder en trevlig och professionell miljö i fina lokaler. Uppdraget är ett långsiktigt extrajobb, där du arbetar vid behov såsom vid sjuk- och planerad frånvaro.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos Otiga och arbetar på uppdrag ute hos våra kunder. På Otiga värderar vi trygghet och rättvisa anställningar, för oss är det en självklarhet att du som anställd omfattas av kollektivavtal och försäkringar.

• Bemanna receptionen måndagar – fredagar, under öppettiderna 08:00-17:00
• Välkomna kunder och gäster till kontoret samt visa dem till rätta
• Ta emot samtal i växel och besvara mejl
• Ansvara för posthantering, generella bokningar såsom mötesrum och budtransporter
• Ansvara för att kontoret är helt och rent
• Beställning och inköp av kontorsmaterial, fika mm


Ansökning
Sök tjänsten genom att skicka in ditt CV på www.otiga.se.

Din profil
Rollen som Receptionist innebär en hög känsla av service och kundbemötande. Du är lösningsorienterad och tycker om att ha flera arbetsuppgifter samtidigt. Som person tycker du om att göra det lilla extra, samtidigt som du vet hur du skall planera och koordinera dina dagar. Service är A & O för dig, samtidigt om du alltid vill utvecklas tillsammans med andra.

Det är meriterande om du har arbetat inom service tidigare. Övriga meriterande erfarenheter av arbete i växeltelefoni, Outlook och övriga administrativa arbetsuppgifter.

Erbjudande
Som konsult på uppdrag hos följande kunder arbetar du vardagarna måndag-fredag med kontorstiderna kl 08-17.


Om oss
Varför ska du välja Otiga? Som konsult hos oss skapar du ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som medarbetare hos oss öppnar det upp dörrar till framtida arbeten inom ditt område, där vi på Otiga vill utvecklas tillsammans med dig.

Publicerad den

23-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis