Inaktiv platsannons

Säljare i Östersund

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vill du kombinera ett roligt och omväxlande säljjobb med skidåkning på längd och utför? Eller kanske vandring eller cykling i fjällmiljö?
Gillar du fiske och jakt. Då ska du läsa detta!


Vi söker just nu dig som är ute efter att påbörja eller fortsätta din karriär inom försäljning. Du kommer att ingå i ett team om 4 säljare där ni via telefon och besök hos kund arbetar för Jämtlands enda lokalt ägda och växande tidning, Jämtlands Tidning. Du kommer att få ta över en befintligt kundstock men förväntas att aktivt leta nya kunder inom tidningens täckningsområde.


Att jobba som säljare på Jämtlands Tidning innebär att du ringer till kunder och erbjuder dem annonsplats, ger god service, förmedlar ett attraktivt erbjudande och kommer till avslut med bästa möjliga utfall.


Från kontoret i Östersund har du skidspår inom promenadavstånd, slalombacken inom synhåll och Åre en timme bort med bil. När du har kommit in i jobbet är distansarbete inget problem så länge du uppfyller dina mål.


Vi söker dig som:
Har god social kompetens och gillar att söka kontakt med nya människor
Behärskar svenska i tal och skrift
Älskar att vara i händelsernas centrum
Är målinriktad och har en stark vilja att ständigt bli bättre
Vi ser gärna att du är 50 år eller äldre.
Tidigare säljerfarenhet är meriterande men inget krav.
Körkort är meriterande


Vi arbetar i en miljö med positiva och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har trevligt på jobbet!


Vi erbjuder troligen marknadens bästa provisionmöjligheter.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Östersund
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Östersund | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis