Inaktiv platsannons

Tysktalande Säljare i Ängelholm

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Räckesbutiken är ett ungt och innovativt företag som säljer räcken för altaner, balkonger och inomhusmiljöer via Internet i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Österrike, Schweiz & Frankrike. Kunderna skräddarsyr på egen hand sitt räcke på vår webbsida, https://www.rackesbutiken.se och får varorna levererade hem till dörren. Räckesbutiken mottog under 2012 Erik Paulsson stipendiet "Årets entreprenörer på Bjäre – Ängelholm". Tack vare vår tillväxt har vi nu även tilldelats utmärkelserna DI Gasell 2016 & 2017 samt Superföretag 2016. Vi är en entreprenörsdriven verksamhet med hög utvecklingstakt och stora ambitioner. Med omdömen som ”Exzell

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Räckesbutiken är ett ungt och innovativt företag som säljer räcken för altaner, balkonger och inomhusmiljöer via Internet i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Österrike, Schweiz & Frankrike. Kunderna skräddarsyr på egen hand sitt räcke på vår webbsida, https://www.rackesbutiken.se och får varorna levererade hem till dörren. Räckesbutiken mottog under 2012 Erik Paulsson stipendiet "Årets entreprenörer på Bjäre – Ängelholm". Tack vare vår tillväxt har vi nu även tilldelats utmärkelserna DI Gasell 2016 & 2017 samt Superföretag 2016. Vi är en entreprenörsdriven verksamhet med hög utvecklingstakt och stora ambitioner.

Med omdömen som ”Exzellente Unterstützung, Alles vorbildlich abgelaufen, Volle Zufriedenheit mit dem Service...”, och 9,3 av 10 i TrustScore söker nu Räckesbutiken dig som brinner för försäljning, kundkontakt och service och vill bli en del av säljteamet som tillsammans ska göra 2021 oförglömligt. 
 
Just nu förbereder, stärker och utvecklar vi säljorganisationen och dess medarbetare för ännu en ny säsong med hög kundtillströmning och försäljning. Räckesbutiken är en utav norra Europas största leverantör utav glasräcken på nätet och nu söker vi dig för att hjälpa oss att nå våra högt uppsatta mål i vår satsning under 2021. 
 
Älskar du kundkontakt via telefon, mail och chatt? Drivs du av att nå mål och leverera resultat och gillar du att ha roligt på ditt arbete? Har du näsa för vad och hur man skapar goda affärer? Är du du förtroendeskapande i ditt sätt att vara och agera? Skynda dig i så fall in med din ansökan till tjänsten som ”Tysktalande Säljare” på Räckesbutiken i Ängelholm. 
 
För att klara arbetets alla moment krävs att du både muntligt och skriftligt kan hantera språket (tyska) som tjänsten avser på ett förtroendeingivande och värdeskapande sätt. Denna färdighet är en nödvändighet för tjänsten och kan därför komma att testas genom arbetsprov.
 
Du kommer att ingå i vårt befintliga säljteam som idag består utav sex medarbetare.
Tjänsten är till en början tidsbegränsad men naturligtvis finns möjligheter till förlängning utav tjänstgörings perioden när vi ser resultatet av arbetet. Värt att känna till är att vår tyska marknad är en utav de största och mest expansiva just nu.

Att ge god service och driva försäljning på ett ärligt sätt ser vi som en självklarhet. Vi vill att våra kunders upplevelse av Räckesbutiken ska vara utöver det vanliga. Vi är ett företag som tror på att om vi har roligt så har våra kunder roligt. Hoppas att du vill bidra med ännu mer humor genom ditt sätt att vara. Våra produkter är flexibla och anpassas efter våra kunders behov vilket även kännetecknar oss i personalen på Räckesbutiken. Du kommer att arbeta på vårt kontor i Ängelholm.
 
Är du beredd att utmana dina egna och företagets begränsningar så skicka in en ansökan. Urval och intervjuer kommer att göras löpande så vänta inte med att skicka din ansökan. Har du frågor till tjänsten ber vi att de i första hand kommer via mail.
 
Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.
 
Vi undanber oss samtal och erbjudande från rekryteringsföretag och andra som vill sälja annonser kopplat till denna platsannons.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Ängelholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Ängelholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis