Inaktiv platsannons

Säljare reservdelar till Rydahls i Linköping

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Arbetsbeskrivning Vi utvecklar vår säljorganisation och rekryterar nu en säljare till distrikt Linköping med omnejd. I rollen tillhör du ett lokalt team om två personer som tillsammans ansvarar för försäljningen i distriktet och samtidigt är en viktig del av Rydahls affärsområde Reservdelar med försäljning över hela landet. Dina kunder är verksamma inom den tunga fordonssektorn (buss, lastbil & tunga släp) där du arbetar med bearbetning av såväl nya som befintliga kunder. Rollen är en kombinerad ute- och innesäljarroll där du halva tiden arbetar med försäljning, uppföljning och bokningar från vårt servicelager, halva tiden arbetar med genomförande av

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Arbetsbeskrivning
Vi utvecklar vår säljorganisation och rekryterar nu en säljare till distrikt Linköping med omnejd. I rollen tillhör du ett lokalt team om två personer som tillsammans ansvarar för försäljningen i distriktet och samtidigt är en viktig del av Rydahls affärsområde Reservdelar med försäljning över hela landet. Dina kunder är verksamma inom den tunga fordonssektorn (buss, lastbil & tunga släp) där du arbetar med bearbetning av såväl nya som befintliga kunder. Rollen är en kombinerad ute- och innesäljarroll där du halva tiden arbetar med försäljning, uppföljning och bokningar från vårt servicelager, halva tiden arbetar med genomförande av kundbesök samt tillhörande försäljningsprocess ute på fältet. Utöver detta sköter du administrativa arbetsuppgifter kring försäljning och lager samt övriga arbetsuppgifter på vårt servicelager.

Din Profil
Rollen som säljare kräver att du har en stark egen motor och en tydlig ambition att skapa goda resultat. Tidigare erfarenhet som säljare är meriterande, men inte ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper där vi ser att du är en självständig person som trivs i en roll där du får bygga relationer med både nya och befintliga kunder. Som person är du strukturerad, ödmjuk, rak, och håller en hög servicegrad och ser till våra kunders bästa. Utöver detta bör du även ha grundläggande reservdelskunskaper där du exempelvis arbetat som reservdelsperson, mekaniker eller annan reservdelsrelaterad roll. B-körkort är ett krav, likaså att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift samt har en tillräcklig datavana.

Om företaget
Rydahls är specialister på reservdelar, bromssystem och friktionslösningar. Vi är specialister på reservdelar till lastbilar, bussar, tunga släp och trailer, bromssystem till tunga fordon och maskiner samt broms- och friktionslösningar inom tillverkande industri. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och ett mycket omfattande sortiment av broms- och reservdelar samt friktionsmaterial. Rydahls grundades 1916 och vi finns på 8 orter i Sverige: Luleå, Örnsköldsvik, Linköping, Göteborg, Stockholm, Karlstad, Örebro och Västerås. Vårt centrallager och huvudkontor ligger i Karlstad.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Linköping
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Linköping | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan