Inaktiv platsannons

Kundtjänstmedarbetare/administratör i Gothenburg

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Är du intresserad av ett varierat och utvecklande arbete? Nu söker vi administrativa kundtjänstmedarbetare till vår kund då dem under högsäsong behöver förstärkning i sin kundtjänst.

I arbetsuppgifterna som administrativ kundtjänstmedarbetare kommer du ha kontakt med kunder gällande fakturafrågor, reklamationer, ordermottagning samt korrigeringar. Du har kontakt med kunden genom hela ledet från första kontakt via mejl eller telefon till uppföljning och avstämning. Du kommer också arbeta med hantering av fakturor, order, reklamationer, produktanvändning och andra säljrelaterade uppgifter. Företaget arbetar främst mot företagskunder och återförsäljare av deras produkter.

Start för uppdraget är 1/2–2021 och sex månader framåt. Arbetstiderna är kl.7.30–16.30, måndag till fredag. Eftersom uppdraget sträcker sig över sommaren är det viktigt att du kan arbeta under juni och juli månad.

Det här är ett konsultuppdrag där du blir anställd av LN Personal men arbetar ute hos kunden under en period. Ansök redan idag! Vi går igenom alla ansökningar löpande och kommer tillsätta innan startdatum.


Din profil
Krav:

- Erfarenhet inom administration och service
- Datorvana
- Behärska svenska och engelska språket i tal och skrift.
- Godkända gymnasieexamen

Som person är du noggrann och har servicekänslan ut i fingerspetsarna. Du är driven och med skinn på näsan ställer du upp för kollegor samt hjälper till där det behövs. Du trivs i en miljö där det händer mycket, med högt tempo och god stämning. Du trivs med att ha många bollar i luften samtidigt och har lätt för att prioritera dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna process.


Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Gothenburg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis