Inaktiv platsannons

Sommarjobb lab i Söderhamn

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vallviks Bruk AB söker nu två stycken sommarjobbare till lab.
Vi på Vallviks Bruk är ett bolag som idag tillsammans med två andra fabriker inom Rottneroskoncernen är cirka 300 medarbetare.
Om Rottneros
Vi är specialister på pappersmassa
Vallviks Bruk AB är ett av de två massabruken i Rottneros koncernen.
Rottneros är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av massa. Med kunniga medarbetare, attraktiv service och ständig produktutveckling jobbar vi för att optimera våra kunders produkter och processer. Rottenorskoncernen är noterad på Nasdaq Stockholm och har ca 300 anställda. https://www.youtube.com/watch?v=OIDHthdoQcY
Värdekedjan, miljö- och hållbarhetsansvar
Det perfekta kaffefiltret, ett mjukt hushållspapper eller en kartong som håller maten varm har en sak gemensamt – produktionen börjar i skogen. Vår värdekedja börjar i skogen och vedråvaran är vår viktigaste insatsvara. För att minimera transport och miljöpåverkan är ambitionen att alltid köpa så stor del av veden som möjligt från brukens närområden.
Om Tjänsten
Nu söker vi två sommarjobbare till laboratoriet.
I arbetet kommer du bland annat utföra provtagningar sammanställa analyser och rapportera in data till informationssystem. Arbetsuppgifterna kräver noggrannhet och systematiskt arbete enligt laboratoriets processer.
Din Profil
Vi letar dig som har ett strukturerat och målinriktat arbetssätt som ser samarbete som en självklarhet men även är trygg i att jobba självständigt.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och att du speglar vår värdegrund; Vi engagerar oss, Vi Respekterar alla, Vi är proffs.
Kvalifikationer:
- Vi söker dig med ett fullständigt gymnasium, helst naturvetenskaplig/teknisk gymnasium, industriprogrammet eller YH utbildning.
- Erfarenhet från lab alternativt processindustri.
- B-körkort
Övrigt
Heltid, skiftgång
Visstidsanställning 14 juni till 13 augusti
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas.
Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald
Urval kommer att ske löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vallviks Bruk AB har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Publicerad den

23-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Söderhamn
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Söderhamn | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis