Inaktiv platsannons

Kundtjänstmedarbetare till snabbväxande koncern i Stockholm

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Cronwik söker på uppdrag en grym kundtjänstperson som vill och kan starta omgående. Sök idag!

Företaget är ett svenskt fintechbolag som tillhandahåller följande tjänster: investeringar i krediter, utgivning av konsument- och företagskrediter, samt betallösningar. Bolaget står under tillsyn av bland annat Finansinspektionen, och är ett bolag med stark tillväxt som lanserat ett flertal nya tjänster och produkter under året och kommer fortsätta att göra så under kommande år. En av våra framgångsfaktorer är att vi alltid har gett våra kunder en mycket god service. Detta är något vi är stolta över och vi vill naturligtvis fortsätta att ge våra kunder bästa möjliga kundservice.

Vi söker därför dig som är serviceinriktad, engagerad, ansvarsfull, och som vill överträffa kundens förväntningar genom att leverera en kundupplevelse i världsklass. Vi kan erbjuda en stimulerande arbetsmiljö med mycket eget ansvar och med väldigt goda möjligheter för personlig utveckling.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer inledningsvis att jobba brett med alla våra kundkategorier; investerare, låntagare och företagskunder. Med tiden finns möjligheten att specialisera sig inom ett visst område. Du kommer att vägleda kunderna i olika problem och frågeställningar och se till att vi fortsätter få utmärkta omdömen för vår mycket uppskattade kundservice. Våra erfarna och duktiga medarbetare hjälper dig att komma in i de arbetsrutiner som gör just vår kundtjänst så uppskattad. Allt vårt arbete lyder under samma sekretess som bankerna och därför är hög integritet ett måste.

Om dig

Tidigare erfarenhet av service, kundkontakter och telefonvana är till din fördel. Du har en god förmåga att kommunicera på svenska och engelska samt mycket god datorvana. Du har känsla för service och ett intresse av att hjälpa människor.

Du ser det som självklart att lösa kundernas frågor och behov på ett vänligt och hjälpsamt sätt. Har du tidigare jobbat inom bank eller andra finansiella bolag är det meriterande. Som person är du ansvarsfull, stresstålig och tycker om att hitta nya lösningar åt kunder. Du trivs när det är ett högt tempo och har en stark teamkänsla.Placering: Stockholm

Tillträde: Så fort som möjligt

Heltid

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis