Inaktiv platsannons

Finsktalande kundtjänstmedarbetare till HL Display i Stockholm

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vi söker en serviceinriktad kundtjänstmedarbetare till vår kund HL Display.

Om kunden

HL Display är en global ledare som täcker in 70 marknader över hela världen och idag finns deras butikslösningar hos alla stora dagligvaruhandlare med produkter som hyllkantslister, digitala skärmar, skyltning i butik och mycket mer. HL Display hjälper butiker och varumärken runt om i världen att skapa attraktiva och lönsamma butiksmiljöer som stärker shoppingupplevelsen.

Arbetsuppgifter

I din roll på kundservice får du en viktig roll att utveckla framtidens butiksupplevelser. Tack vare kundens omfattande marknad hanterar du spännande och varierande arbetsuppgifter via telefon och epost inom områdena design, inköp och produktion. Du arbetat tätt tillsammans med ett nordiskt team om elva personer som sitter i Oslo, Helsingfors och Stockholm. Du ser till att de som hör av sig till dig får bästa möjliga hjälp och service och en förstklassig kundupplevelse.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att skapa order och offerter, ta in priser från fabriker, kommunicera med kundens lager och deras transportörer samt hantera returer och reklamationer. Du arbetar med kundens komplexa produkter där du har koll på systemet, lagersaldot och beräknad leverans samtidigt som du kommunicerar och bygger långsiktiga relationer med kunderna.

Vi söker dig som är en utåtriktad person som brinner för att hjälpa människor. Du är en problemlösare som arbetar strukturerat och som gärna tänker utanför boxen.

Krav för tjänsten

Flytande i finska, svenska och engelska både tal och skriftTidigare erfarenhet av kundtjänst eller liknande serviceyrken

Meriterande för tjänsten

Erfarenhet av arbete i affärssystem, gärna Jeeves eller liknandeGoda kunskaper i Office-paketet

Startdatum: Januari eller februari 2021

Omfattning: Heltid

Placering: Nacka Strand, Stockholm

Vad kunden erbjuder

HL Display söker dig som vill ta dina första steg mot en givande karriär och erbjuder alla medarbetare de bästa förutsättningarna för att utvecklas internt. Du arbetar vanliga kontorstider med förmåner som flextid, arbetsförkortning, friskvård och rikskort.

Du kommer att starta med en upplärningsperiod där du bland annat får se hur en produktinstallation går till. Därefter kommer du att tillhöra ett kunnigt team som gladeligen lär dig allt du behöver veta. Du blir en del av en varm och målinriktad avdelning med kollegor som ser till att du kommer att trivas riktigt bra.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på HL Display? Du hittar filmerna från deras anställda längst ner på karriärsidorna: https://www.hl-display.com/about-hl/career/

Övrigt

Urval sker löpande vilket innebär att rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så se till att ansök direkt om intresse finns.

Är detta rätt jobb för dig? Vi arbetar löpande med urvalet så ansök snarast eller kontakta rekryteringsansvarig Johanna Holmquist om du har frågor på johanna@stegra.nu alt 076- 029 90 39.

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis