Inaktiv platsannons

Bli Bonniers nya kundtjänstmedarbetare i Örebro

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Om tjänsten

Bonnier News Local är Sveriges ledande lokala mediekoncern och omfattar mer än 40 varumärken som levererar lokala nyheter genom dagstidningar, nyhetssajter, appar och gratistidningar. Bonnier News Local ingår i Bonnier News.

Vi växer och behöver bli fler!

Vi söker dig som trivs i en fartfylld miljö med mycket att göra. Du är social, noggrann och förstår att stort engagemang och ett gott bemötande är avgörande för att ha nöjda kunder. Din arbetsmoral är hög och du har en positiv inställning och är lösningsorienterad. Att vara ansvarsfull och lyhörd för sin omgivning är en viktig egenskap för att trivas i gruppen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetet består av att hantera olika ärenden och ge support till kunder via chatt och telefon i en kundtjänst. Du kommer att få en gedigen utbildning kring företagets produkter och tjänster för att kunna bistå kunden på bästa sätt. Som person är du driven och har en utpräglad servicekänsla. Då du i tjänsten kommer hantera flera olika ärendehanteringssystem behöver du ha god datavana och behärska svenska språket väl i tal och skrift.

Arbetstiden är dagtid, måndag till och med fredag. Arbetsplatsen ligger centralt i Örebro.

Tjänsten är till att börja med en bemanning via Best Bemanning & Rekrytering men kan leda till en anställning på företaget. För mer information är du välkommen att kontakta Ulrika Goldkuhl på telefon 019-12 60 01, ulrika.goldkuhl@bestbemanning.nu.

Registrera din ansökan bestående av personligt brev samt din CV på dock senast den 1 februari 2021.

Urval kommer ske löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Örebro
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Örebro | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan