Inaktiv platsannons

Sommarjobb/extrajobb i vårt Kundcenter i Mölndal

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vi söker dig som vill ge den bästa kundupplevelsen!
Om uppdraget
Arbetet som kundcentermedarbetare innebär roliga och lärorika arbetsuppgifter i en kundnära roll där mötet sker via personliga besök, via telefon, mejl eller sociala medier. Frågorna från kunderna kan röra allt från serviceanmälan på en dörr till frågor om betalning eller nyckelutlämning. Hos oss får du viktiga erfarenheter med dig i din kommande karriär inom vår bransch.
Om dig
Vi vill att du är serviceinriktad, kommunikativ, ansvarsfull och positiv. Eftersom vi arbetar i olika system är det viktigt att du har en god IT-vana. Du har förmåga att snabbt sätta dig in i kundernas situation och skapa förtroende.
Det är meriterande om du har en pågående utbildning inom bostads- eller fastighetsbranschen. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift och har en avslutad gymnasial utbildning.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Mölndal
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis