Inaktiv platsannons

Sommarjobb Produktion Skara i Lidköping

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vill du bli del av vårt glada team, som säkrar hållbarhet från gård till gaffel?
Vi söker semestervikarier till produktion i Skara och erbjuder arbetsuppgifter inom paketering, beredning av färssmet samt arbete vid produktionsmaskiner, truckkörning, lastning och lossning samt övrigt terminalarbete. Vi söker även mekaniker till vår teknikavdelning där reparationer och underhåll utförs.

Vilka vi är:
Vi serverar världens mest krävande gaffel. Vi skapar smakligare liv för våra konsumenter, både idag och imorgon, medan vi bidrar till hållbarhet och kvalitet i linje med vårt nordiska arv.

Genom att jobba hos oss och hjälpa oss ge liv till vår vision, blir du en del av över 7000 medarbetare som hålls samman av ett inspirerande ledarskap som bryr sig. Vi strävar efter att bygga en belönande och utvecklande arbetssituation genom att erbjuda utvecklingsmöjligheter, uppmuntra innovation och främja samarbete genom hela organisationen.

Vi leder sökandet för en positiv social och miljömässig inverkan. Vår värdegrund som utgår från gård till gaffel, ger en omfattande variation av möjligheter från etisk djurhållning till nyskapande marknadsföring. Genom professionell utveckling, säkerhet och hälsa för människor, gör vi det möjligt för dig att uppfylla de ökande behoven av världens mest krävande gaffel.

Vem du är:
Vi söker dig som har fyllt 18 år och har förutsättningar för ett fysiskt krävande arbete. Vana av industri- eller livsmedelsarbete är meriterande. Även truckkort är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter samarbetsförmåga och eget driv.

Vad du kan förvänta dig av oss:
Utöver spännande arbetsuppgifter och meriterande erfarenhet erbjuder vi introduktion, friskvårdsbidrag och rabatterade priser i vårt populära personalköp.

Vi är en medarbetarfokuserad organisation och det betyder att vi tror att den bästa prestationen kommer om man samarbetar med varandra. Våra ledare vet att de inte är ensamma öar av kunskap; vi lär och växer genom att hjälpas åt. När du arbetar på HK can ska du förvänta dig att bli utmanad och att utmana oss.

Övrigt
Facklig kontaktperson är Mikael Ringqvist, Livs, 0511-251 82 mikael.ringqvist@hkscan.com
Intervjuer kan komma att ske löpande under vintern och våren, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen att ansöka!

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Lidköping
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis